Galaxy Z Flip în centrul atenției la prezentările de modă din întreaga lume

709
Sursa Foto: Samsung Global Newsroom

Încă înainte de lansare despre Samsung Galaxy Z Flip s-a spus că va fi cu dedicație pentru femei. Acum, cel mai recent smartphone pliabil al companiei Samsung, pliabilul Z Flip, a întors capetele în întreaga lume în patru centre importante din lumea modei. Totul a început la New York Fashion Week pe 12 februarie, conform NewsSamsung. Apoi a continuat la Londra, Milano și Paris Fashion Week.

Nu numai că Galaxy Z Flip oferă utilizatorilor modalități cu totul noi de a interacționa cu smartphone-urile lor, datorită mecanismului său de pliere unic dar, designul său izbitor va face rapid din Galaxy Z Flip un accesoriu indispensabil pentru femei.

Cu silueta sa elegantă și în culori atrăgătoare, nu există un loc mai bun pentru Galaxy Z Flip pentru a se prezenta ca un smartphone pentru femei decât în patru centre mondiale de modă. Între timp am aflat că noul telefon pliabil Samsung se vinde foarte bine peste tot unde a fost lansat la vânzare. Toate modelele au fost vândute imediat, spre surprinderea companiei Samsung și operatorilor de telefonie mobilă.

Săptămâna modei din New York

Pe 12 februarie, la New York, Samsung și Thom Browne au găzduit un eveniment exclusiv pentru participanții la Săptămâna modei elegante. A fost prezentat Galaxy Z Flip Thom Browne Edition, un dispozitiv proiectat în colaborare cu brandul de modă Thom Browne. Smartphone-ul este pentru care doresc ca smartphone-ul lor să fie la fel de iconic ca stilul lor. New York Fashion Week a avut loc între 4 și 13 februarie. Smartphone-ul a fost prezentat la New York Fashion Week chiar a doua zi după evenimentul „Galaxy Unpacked 2020” din 11 februarie, unde a fost lansat Z Flip.

Londra este orașul cu a doua cea mai mare populație de imigranți din lume după New York. Conform unei analize publicate de Culture Trip în 2016, face parte din primele zece cele mai moderne orașe din lume. Peste 100 dintre cele mai mari 500 de companii din Europa își au sediul în centrul Londrei.

Săptămâna modei la Londra

Pe 14 februarie, la Londra, telefonul pliabil tip clamshell și-a făcut debutul și la Londra în timpul show-ului de top al designerului Ashley Williams. Ashley Williams este cunoscută pentru modele sale îndrăznețe și retro. Este un designer în vogă al cărui concept unic de auto-exprimare oferă ocazia perfectă pentru prezentarea unui Samsung Galaxy Z Flip elegant și unic.

Colecția AW20 (Ashley Williams) a prezentat telefonul pliabil alături de o geantă mai mică și un Galaxy Clip Flip. Acestea au fost personalizate pentru a arăta modul în care smartphone-ul este conceput pentru a completa orice stil. De asemenea, Z Flip a fost prezent și în culise, deoarece modelele și influențerii au vrut să se documenteze înainte de London Fashion Week (14 – 18 februarie).

Săptămâna modei din Milano

Pe 20 februarie, smartphone-ul pliabil Samsung a fost invitatul de onoare la un alt eveniment. Lansarea magazinului pop-up din Milano a principalului retailer de modă 10 Corso Como. Acolo pasionații de tehnologie și modă s-au adunat pentru a experimenta Galaxy Z Flip și Galaxy Z Flip Thom Browne Edition în premieră. Milano Fashion Week a avut loc între 18 și 24 februarie.

Utilizatorii pot achiziționa Galaxy Z Flip Thom Browne Edition și de la noul magazin. Acesta are același factor de formă și specificații ca originalul doar că este personalizat de Thom Brownw. Vizitatorii magazinului pop-up au învățat cum smartphone-ul se poate încadra perfect în stilul lor de viață, oricare ar fi acestea.

Smartphone-ul pliabil Samsung a ajuns și la Paris

Samsung Galaxy Z Flip este prezentat la un eveniment pop-up în cadrul Paris Fashion Week (24 februarie – 4 martie). Locația a fost iconicul magazin Galeries Lafayette din Champs-Élysées. Magazinul este situat printre unele dintre cele mai la modă branduri din lume și demonstrează modul în care moda și tehnologia se pot întâlni pentru a produce soluții inovatoare pentru orice stil de viață.