Samsung Galaxy Z Flip, stocuri epuizate imediat în SUA și China

855
Sursa Foto: koreaherald.com

Din toate informațiile apărute până acum, Samsung Galaxy Z Flip se vinde foarte bine peste tot în lume. Ieri a fost lansat la vânzare și în China iar stocurile au fost epuizate în nouă minute. Compania Samsung și operatorii locali de telefonie mobilă au fost sceptici în privința lui din cauza focarului de coronavirus.

Potrivit presei electronice chineze de azi, Samsung a început vânzările online ale noului pliabil Samsung Galaxy Z Flip în China joi. Incredibil dar smartphone-ul pliabil tip clamshell s-a vândut în mai puțin de 10 minute. Livrarea către cumpărători a început deja. La fel s-a întâmplat și la lansarea din Coreea de Sud și acolo stocurile au fost epuizate imediat.

Samsung Galaxy Z Flip vândut imediat și în Statele Unite

În aceeași zi, Samsung a început să primească precomenzi și pentru ediția limitată Galaxy Z Flip Thom Browne. Și pentru acesta, cu toate că este mult mai scump, stocurile au fost epuizate în trei minute. Ediția Thom Browne va fi livrată la jumătatea lunii martie. După cum ne-a obișnuit până acum gigantul tech nu a făcut public numărul exact de dispozitive vândute în China. În general numărul de smartphone-uri scoase inițial la vânzare în China este mult mai mare decât în alte locații.

Varianta deblocată a lui Samsung Galaxy Z Flip a fost vândută rapid în magazine, precum și pe site-ul Samsung din SUA, după lansare. Se pare că Samsung a fost luat prin surprindere și copleșit de răspunsul pe care l-a primit de la consumatori pentru cel de-al doilea telefon pliabil. Sunt informații că la fel s-a întâmplat și pe alte piețe.

Cel mai bine vândut telefon din istoria Samsung a fost Samsung E1100. Acest model a fost lansat în 2009 și a fost vândut în peste 150 milioane de exemplare la nivel global. Samsung Galaxy S4 lansat în 2013 a fost vândut în peste 80 milioane de exemplare.

Samsung a lansat la vânzare ieri și seria Galaxy S20 în Corea. Aproximativ 70.800 de bucăți au fost vândute pe piața internă. Numărul este mult mai mic decât cifrele din prima zi pentru seria anterioară, Samsung Galaxy S10. În prima zi din seria Galaxy S10 au fost vândute 140.000 de telefoane. Din seria Samsung Galaxy Note 10 în prima zi au fost vândute 220.000 de bucăți.

Vânzările au fost afectate de scăderea reducerilor pentru noile telefoane și de numărul redus de vizitatori la magazinele offline din cauza temerilor de infecție cu coronavirus„. A declarat un oficial dintr-o companie locală de telecomunicații, conform The Korea Herald.