Galaxy Z Fold 2 Thom Browne Edition într-un videoclip

1025

Samsung a prezentat un videoclip cu ediția specială Galaxy Z Fold 2 Thom Browne. Pentru cei care nu știu, Thom Browne este un brand de modă iconic din New York. Nu este prima dată când Samsung și Thom Browne colaborează pentru un produs exclusiv. Am scris că Samsung va lansa în curând și o ediție Thom Browne Galaxy Buds Live.

De fapt, am avut ediția Galaxy Z Flip Thom Browne la începutul acestui an, însoțită de Galaxy Watch Active 2 și Galaxy Buds+ în aceleași culori. Ei bine, ca parte a acestei colaborări, Samsung merge mai departe cu dispozitive Galaxy proiectate exclusiv împreună cu câteva suplimente.

În plus, Galaxy Z Fold 2 este al doilea dispozitiv din colaborarea companiei sud-coreene cu marca din New York. Designul noului Fold este dominat de culorile mărcii Thome Brown pe tot dispozitivul, precum și pe accesoriile sale. Această ediție specială Z Fold 2 aduce culorile mărcii – roșu, alb și albastru – pe un exterior gri clasic. În plus, există o temă potrivită și un pachet de pictograme pe partea de software a telefonului pentru a se potrivi cu estetica designului exterior Thom Browne.

Galaxy Z Fold 2 Thom Browne cu Galaxy Watch 3 și Buds Live

Avantajele de a cumpăra o ediție Thom Browne, în afară de simbolul mărcii, este că veți primi și un Galaxy Watch 3 (41 mm) și un Galaxy Buds Live, toate în design semnat Thom Browne. În special, Thom Browne nu are nicio implicare în hardware-ul sau software-ul produselor. Ediția Galaxy Z Fold 2 Thom Browne este similară cu orice altă versiune normală Galaxy Z Fold 2. Conform Android Headlines, singura diferență este designul exclusiv al mărcii.

Noul videoclip oficial prezintă Galaxy Z Fold 2 ediția Thom Browne în plină glorie. Dispozitivul vine într-un pachet special în care, în afară de telefonul pliabil, veți primi și alte accesorii cu designul Thom Browne. De exemplu, primiți două huse de telefon speciale, o husa rabatabilă și o husa din spate standard cu designul mărcii.

Michelle Obama la a doua depunere a jurământului de către Barack Obama în funcția de președinte al SUA a purtat o haină și o rochie jacquard din mătase, un model cu carouri bleumarin, marca Thom Browne.

Mai mult, există trei curele interschimbabile, adică gri, cu o dungă în trei culori. Ceea ce este plăcut este că designul cu patru bare de pe tapet continuă cu carcasele furnizate în pachetul special. Mai interesant este că există două noi filtre foto exclusive Thom Browne, adică TB 1935 și TB 1903.

Precomenzile pentru această ediție epuizate imediat în Thailanda

În plus, încărcătorul și cablul sunt de asemenea vopsite în culoarea gri specială a designerului american pentru a se potrivi cu telefonul. Galaxy Buds Live și Watch 3 incluse în cutie sunt și ele cu designul Thom Browne.

Ediția Thom Browne a lui Galaxy Z Fold 2 este una de lux, nu numai ca design, dar și ca preț! Acest pachet exclusiv vă va costa 3.299 USD. În ciuda acestui preț în Thailanda precomenzile au fost epuizate imediat! Se pare că acest pachet Ediție Specială va avea un succes mai mare decât Samsung Galaxy Z Flip Thom Brown. În plus, Samsung intenționează să vândă doar 5.000 de dispozitive exclusive Thom Browne pe tot globul. Pachetul este disponibil pentru precomandă în anumite regiuni. Livrarea efectivă la clienți va începe pe 25 septembrie 2020.