Galaxy Z Fold 2 5G la vânzare din 18 septembrie, are un preț mare

934
Sursa Foto: phonearena.com

Spre deosebire de duo-ul Galaxy Note 20, Galaxy Watch 3, Galaxy Buds Live și seria Galaxy Tab S7, cel mai nou dispozitiv pliabil Samsung nu este încă gata de luptă. Mai mult, Samsung nu a anunțat nimic cu privire la prețul și disponibilitatea iminentului Galaxy Z Fold 2 5G în timpul marelui său eveniment virtual Unpacked. Acum Evan Blass „confirmă” data lansării lui Samsung Galaxy Z Fold 2 5G.

Foarte cunoscut și informat în domeniul tehnologiei mobile Evan Blass nu are informații despre prețul lui Galaxy Z Fold 2. În schimb, cunoscutul leaker a aflat data când va ajunge pe rafturi Samsung Galaxy Z Fold 2 5G. Acesta va fi disponibil la pre-comandă începând cu 2 septembrie și „vânzările deschise” se așteaptă să înceapă pe 18 septembrie.

Ecran Dynamic AMOLED de 7,6 inch de 120 Hz pe Fold 2

Dacă data de 18 septembrie sună familiară, se datorează faptului că a fost zvonuri despre ea în mass-media coreeană acum câteva săptămâni. Conform PhoneArena, posibil ca Evan Blass să fi lansat aceste informații despre piața americană. Foarte posibil ca Galaxy Z Fold 2 să fie lansat simultan în SUA și Coreea de Sud peste o lună.

Deși pare o așteptare lungă, procesul de fabricație în masă a lui Galaxy Z Fold 2 este destul de delicat. La urma urmei nu vorbim despre un telefonul normal aici, un smartphone Galaxy S sau Note. Telefonul pliabil Samsung are un strat de sticlă ultra-subțire care protejează un frumos ecran Dynamic AMOLED pliabil de 7,6 inch. Acesta acceptă o rată de refresh de 120 Hz pentru o experiență de excepție pe acest ecran tip tabletă. Noul Fold mai are și un ecran exterior Super AMOLED de 6,23 inch. Marginile noului Fold sunt mai subțiri, nu există notch-ul de la primul model și sunt trei camere la spate.

Verizon este din 2017 a doua cea mai mare companie de telecomunicații după venituri după AT&T. Filiala Verizon, Verizon Wireless, este al doilea cel mai mare furnizor de servicii de comunicații wireless din SUA. În aprilie 2019 avea 153,1 milioane de clienți.

Galaxy Z Fold 2 5G va fi disponibil și în România

Conform informațiilor, Samsung vrea să vândă aproximativ 500.000 de bucăți până la sfârșitul anului 2020. Această cifră poate fi obținută doar cu o disponibilitate globală relativ mare și un lanț de aprovizionare foarte eficient. Pe piața din Statele Unite, AT&T, T-Mobile și Verizon sunt așteptatre să vândă Galaxy Z Fold 2 în plus față de Samsung. Cel puțin în SUA disponibilitatea și aprovizionarea  inițială nu pare la fel de rigidă ca pentru modelul inițial. Samsung Galaxy Z Fold 2 5G va fi disponibil și în România, chiar dacă rețelele 5G se lasă încă așteptate. Conform surselor noaste și Samsung Galaxy Z Flip 5G va ajunge la noi în țară.

Dacă vreți să fiți siguri că aveți un Z Fold 2 5G cu Snapdragon 865+ și baterie de 4.500 mAh, cel mai bine este să plasați o precomandă încă din 2 septembrie. La felul în care s-a vândut Fold-ul original credem că și acest model va fi vândut imediat cum apare pe piață. Dacă vă permiteți să cheltuiți o suma de 2.000€ pentru un Galaxy Z Fold 2 5G deblocat, luați în calcul o precomandă.