Galaxy Z Fold 3 va avea o baterie mai mică decât Galaxy Z Fold 2

550
Galaxy Z Fold 3 va avea o baterie mai mica decat Fold 2
Sursa Foto: via universmartphone.com

Nu va trece mult până când Samsung va lansa noul său smartphone pliabil. Samsung Galaxy Z Fold 3 este unul dintre telefoanele extrem de așteptate ale companiei din acest an. Samsung va face o mulțime de îmbunătățiri ale dispozitivului, multe dintre ele au apărut deja în zvonurile de până acum despre acest telefon pliabil.

Așteptarea va fi ca Samsung Galaxy Z Fold 3 să fie mai mare și mai bun decât predecesorul său. Poate că acest lucru este valabil mai ales în ceea ce privește capacitatea bateriei. Se pare că Galaxy Z Fold 3 va avea de fapt o baterie mai mică decât Galaxy Z Fold 2. Cel mai probabil Samsung va crește eficiența bateriei prin software.

Samsung Galaxy Z Fold 3 cu o baterie de 4.380mAh

Această posibilitate a apărut în câteva zvonuri pentru prima dată săptămâna trecută. Bateria duală a Galaxy Z Fold 3 a fost văzută pe site-ul de certificare 3C din China, conform Universmartphone. Cele două batreii, EB-BF926ABY și EB-BF927ABY au o capacitate de 2.060mAh și, respectiv, 2.215mAh. Aceasta însemna o capacitate combinată de 4.275mAh.

Aceleași baterii cu numere de model identice au fost certificate acum în Coreea de Sud de Safety Korea. Procesul de certificare a dezvăluit, de asemenea, imagini ale acestor baterii. Site-ul agenției de certificare confirmă că capacitatea totală va fi mai mică decât cea a lui Samsung Galaxy Z Fold 2.

Safety Korea este un laborator de testare din Coreea acreditat la nivel internațional. Efectuează teste și oferă suport tehnic pentru echipamentele electrice rezistente la explozie și utilizate în atmosfere potențial explozive.

Samsung ar putea comercializa capacitatea bateriei lui Z Fold 3 ca fiind de 4.380mAh sau 4.400mAh. Oricum ar fi, este totuși mai mică decât bateria de 4.500mAh găsită în Galaxy Z Fold 2. Avantajul evident al unei baterii mai mici va fi sub forma unui dispozitiv ușor mai subțire și mai ușor.

Compania ar putea compensa pierderea capacității prin alte mijloace. Internele mai eficiente din punct de vedere energetic vă vor ajuta cu siguranță. Samsung se poate baza și pe optimizări software pentru a obține aceeași longevitate sau mai mare din bateria mai mică.

În plus față de culorile vehiculate până acum pentru Galaxy Z Fold 3, verde și negru, a mai apărut și culoarea argintiu. Din câte ne putem da seama este comparabilă cu versiunea Phantom Silver a lui Samsung Galaxy S21 Ultra. Samsung nu a confirmat când intenționează să dezvăluie pe Fold 3, sunt informații că evenimentul va avea loc în iulie.