Samsung Galaxy Z Fold 3 foarte posibil cu o cameră frontală in-display

513
Samsung Galaxy Z Fold 3 foarte posibil cu o camera frontală in-display
Sursa Foto: @UniverseIce

Samsung Galaxy Z Fold 3 este foarte posibil să fie lansat cu o cameră frontală sub ecran. Deși cu prima cameră in-display din lume, ZTE Axon 20 5G nu a reușit să impresioneze. Acum un cunoscut leaker susține că soluția Samsung este peste ceea ce am văzut până acum.

De nenumărate ori, am auzit zvonuri conform cărora Samsung Galaxy Z Fold 3 ar putea fi primul telefon al gigantului sud-coreean care va avea camera selfie sub-display. Și cum, Universul de gheață atotștiutor și de încredere în privința telefoanelor Samsung, chiar dacă mai patinează uneori, ne spune că următorul flagship pliabil Samsung va elimina crestăturile și orificiile și foarte probabil să aibă o cameră sub-afișaj.

Camerele foto spate pe Galaxy Z Fold 3 inspirate din S21 Ultra

Se pare că Samsung lucrează de mult timp la diferite tipuri de camere sub-display. Se crede că compania a început progresele sale în ceea ce privește această tehnologie în 2018. Documentația de brevet descoperită recent  indică, de asemenea, că tehnologia este aproape gata de comercializare.

De asemenea, se pare că compania va adopta o abordare similară cu ZTE, Xiaomi și Oppo. Aceasta înseamnă că afișajul va avea două părți: un ecran principal și o zonă cu rezoluție mai mică și transmisie mai mare a luminii.

Conform PhoneArena, camerele spate de pe Galaxy Z Fold 3 ar putea împrumuta unele elemente de design și specificații de la Galaxy S21 Ultra. Acesta are un nou design pentru modulul foto și camere foarte performante.

Android 11 a fost lansat pe 8 septembrie 2020 și este cea mai recentă versiune Android de până în prezent. Primul telefon lansat în Europa cu Android 11 a fost Vivo X51 5G. Cu Android 11 sistemul de control vocal este capabil să recunoască contextul ecranului.

Este posibil ca telefonul să vină cu Snapdragon 888, același de pe Galaxy S21 Ultra. Fold-ul cu numărul trei va avea stocare internă de 256GB standard. Nu știm dacă un slot pentru Micro-SD va fi disponibil pentru extinderea stocării.

Conform zvonurilor, Z Fold 3 va avea un ecran principal de 7,55 inch (19,18 centimetri) și unul extern de 6,21 inch. Sunt informații că receptorul va suporta S Pen. Spre deosebire de S21 Ultra, se așteaptă să aibă un slot dedicat pentru S Pen.

Dispozitivul va veni cu Android 11 și One UI 3.5. Cele mai fiabile surse indică lansarea în luna iulie. Nimic concret nu a apărut în ceea ce privește prețul telefonului. Dar, dacă ne uităm la presupusele specificații, nu am fi surprinși dacă va costă mai mult decât predecesorul său.