Samsung Galaxy Z Fold 3 primește patch-ul de securitate din iulie 2022

150
Samsung Galaxy Z Fold 3 primeste patch-ul de securitate din iulie 2022
Sursa foto: androidauthority.com

Samsung a lansat actualizarea de securitate din iulie 2022 pentru mai multe dintre dispozitivele emblematice Galaxy. Acum, actualizarea din iulie 2022 este lansată pentru Samsung Galaxy Z Fold 3 liber de rețea din SUA. Ca întotdeauna actualizarea va fi lansată pe toate dispozitivele Samsung eligibile în următoarele câteva săptămâni. Actualizarea OTA va fi lansată în loturi și poate dura ceva timp până va ajunge pe toate telefoanele.

Potrivit AndroidAuthority, această actualizare vine pe numărul de versiune F926U1UES1DVEG și are o mărime de 6,25GB. Patch-ul de securitate din iulie 2022 a fost detaliat cu puțin timp în urmă, iar jurnalul de modificări menționează zeci de vulnerabilități ale sistemului de operare Android împreună cu 41 de elemente SVE (vulnerabilități și expuneri Samsung).

Actualizarea din iulie lansată pentru Samsung Galaxy Z Fold 3

Actualizarea din această lună pentru Galaxy Z Fold 3 nu aduce nicio funcție nouă și nici modificări în interfața de utilizare. Totul ține de corecții de securitate, care sunt însă multe la număr. Samsung a dezvăluit că SMR-ul din iulie remediază peste 60 de vulnerabilități, inclusiv trei probleme critice ale sistemului de operare Android și alte 41 de defecte care afectează doar smartphone-urile și tabletele Galaxy.

Unele dintre aceste vulnerabilități au compromis platforma de securitate Samsung Knox, permițând atacatorilor să ocolească securitatea dispozitivului. Au fost remediate și vulnerabilitățile care afectează AppLock, Finder, TelephonyUI, Messages, Wearable Manager și altele.

Finder este o aplicație puternică de gestionare și căutare a fișierelor care te ajută să navighezi prin propriile documente. Vă permite să găsiți tot doriți într-o clipă căutând conținutul pe smartphone-ul dvs. Galaxy și, de asemenea, pe web.

Samsung Galaxy Z Fold 3 a fost lansat în august 2021. Are un ecran intern de 7,6 inch (19,30 centimetri); un procesor Snapdragon 888; o baterie de 4.400 mAh; 12GB de memorie RAM și 512GB stocare. Galaxy Z Fold 3 va primi patru upgrade majore pentru Android, a primit Android 12 și va primi Android 13, Android 14 și Android 15. Smartphone-ul va primi va primi cel puțin cinci ani de actualizări de securitate.

Dacă utilizați un Samsung Galaxy Z Fold 3 în SUA veți primi o notificare dacă actualizarea a sosit. Dacă nu este încă puteți verifica navigând la Setări -> Actualizare software și, dacă este acolo, apăsați Descărcare și instalare.

Înainte de a face upgrade la cea mai recentă versiune, asigurați-vă că smartphone-ul dvs. este conectat cu o conexiune la internet adecvată. Vă recomandăm să descărcați și să instalați actualizarea prin Wi-Fi, pentru a nu vă confrunta cu erori.