Galaxy Z Fold 4 și Galaxy Z Flip 4 primesc actualizarea din octombrie

207
Galaxy Z Fold 4 si Galaxy Z Flip 4 primesc actualizarea din octombrie
Sursa foto: androidheadlines.com

Samsung încă nu a terminat cu lansarea corecției de securitate Android din octombrie 2022. Acum Galaxy Z Fold 4 și Galaxy Z Flip 4, primesc noua actualizare în SUA. Cele mai recente dispozitive pliabile urmează altor zeci de alte dispozitive Galaxy în primirea actualizării de securitate din această lună. Actualizarea din octombrie corectează peste 50 de vulnerabilități.

Galaxy Z Fold 4 a început să primească SMR (Versiunea de întreținere a securității) din octombrie săptămâna trecută. După lansarea inițială în Asia, Samsung a extins actualizarea în Europa, Africa, America Latină și acum, în SUA. Atât unitățile blocate de operator, cât și cele deblocate primesc actualizarea în Statele Unite. Noua versiune de firmware este F936USQS1AVII și, respectiv, F936U1UES1AVII.

Linkurile de pe I❤️Samsung vă duc direct la furnizor. Este posibil să primim un mic comision pentru achizițiile făcute folosind link-urile de pe site-ul nostru. Nimic nu se schimbă ca preț pentru tine.

Galaxy Z Fold 4 și Z Flip 4 din SUA primesc actualizarea din octombrie

Samsung Galaxy Z Flip 4 începe să primească actualizarea din octombrie în SUA. Samsung a lansat până acum patch-ul de securitate din această lună în Coreea de Sud și Statele Unite. Actualizarea pentru unitățile coreene vine cu versiunea de firmware F721NKSU1AVJ5, în timp ce pentru unitățile blocate în rețea din SUA este F721USQS1AVII. În mod ciudat, Galaxy Z Flip 4 neblocat în rețea nu a primit încă patch-ul octombrie în Statele Unite.

Samsung ar trebui să lanseze actualizarea din octombrie pentru Flip 4 pe mai multe piețe în zilele următoare. Actualizarea va aduce remedieri de erori și optimizări suplimentare, dar nu vă așteptați la noi funcții majore sau îmbunătățiri ale caracteristicilor existente. Samsung păstrează totul pentru actualizarea la Android 13 și One UI 5.0 de la sfârșitul acestei luni. Cea mai recentă actualizare este doar pentru remedieri de securitate, potrivit AndroidHeadlines.

Potrivit The Global Peace Index 2022, care măsoară nivelul de siguranță și securitate a societății, amploarea conflictului intern și internațional în curs și gradul de militarizare, cea mai sigură țară din lume în 2022 este Islanda.

După cum am menționat mai sus, actualizarea corectează peste 50 de vulnerabilități de confidențialitate și securitate pe dispozitivele Galaxy. Majoritatea acestora au fost defecte ale sistemului de operare Android și au afectat produse Android și de la alte mărci. Google corectează aceste probleme. Dar Samsung a scăpat și de unele vulnerabilități specifice Galaxy cu această versiune. Compania numește acele articole Samsung Vulnerabilities and Exposures (SVE). A corectat 18 SVE luna aceasta.

Aceasta poate fi ultima actualizare de securitate pentru Samsung Galaxy Z Fold 4 și Galaxy Z Flip 4 cu Android 12. Samsung va începe să lanseze Android 13 pe dispozitivele sale mai târziu în această lună sau la începutul lui noiembrie.