Galaxy Z Fold 5 primește actualizarea de securitate din mai 2024

102
Galaxy Z Fold 5 primeste actualizare de securitate din mai 2024
Sursa foto: SamMobile.com

Chiar dacă Samsung a început mai târziu decât în alte luni să lanseze actualizarea de securitate din această lună, acum lucrurile au intrat în normal. Samsung a lansat actualizarea de securitate din mai 2024 pe mai multe telefoane emblematice, cum ar fi seria Galaxy S24, Galaxy S22 și alte modele. Acum Samsung Galaxy Z Fold 5 primește și el această actualizare.

Samsung începe de obicei să lanseze o nouă actualizare lunară de securitate pentru telefoanele și tabletele sale la începutul lunii. Cu toate acestea, compania a început să lanseze corecția de securitate din mai 2024, în a doua săptămână a lunii. Asta pentru că Samsung ocupat cu lansarea actualizării la interfața One UI 6.1, potrivit SamMobile.

Gigantul high-tech sud-coreean a început să lanseze patch-ul de securitate din mai 2024 pe modele premium mai noi. Acum cea mai recentă actualizare de securitate din mai 2024 ajunge și la dispozitivele pliabile. Galaxy Z Fold 5 este primul, dar așteptăm ca din moment în moment și Samsung Galaxy Z Flip 5 să primească această actualizare.

Pe forumul Samsung Community din India, o postare a unui utilizator numit „goodthings – bunătate” dezvăluie că Samsung a început să lanseze o nouă actualizare software pentru Samsung Galaxy Z Fold 5 în India. Actualizarea aduce patch-ul de securitate din mai 2024 pe dispozitivul pliabil. Actualizarea de securitate din mai 2024 rezolvă 55 de probleme, atât din partea Google, cât și din partea Samsung.

În 15 mai 2024 India avea o populație de aproximativ 1.440.089.300 de locuitori. Populația Indiei este echivalentă cu 17,76% din populația lumii. India are o densitate de 435 persoane / km². Vârsta medie în India este de 28,2 ani.

Încă nu știm, dar sperăm, dacă actualizarea rezolvă și problema de descărcare excesivă a bateriei a telefonului, apărută după actualizarea la One UI 6.1 a fost rezolvată. Dimensiunea celei mai recente actualizări pentru Fold 5 este de aproximativ 442 MB și are versiunea de firmware F946BXXS2CXE2. În afară de rezolvarea problemelor de securitate nu primiți alte noutăți, este normal, telefonul a primit recent One UI 6.1.

Galaxy Z Fold 5 ar trebui să vă anunțe automat despre cea mai recentă actualizare de software. Cu toate acestea, având în vedere că citiți acest articol de pe telefon, presupunem că telefonul a “uitat” să vă notifice. În acest caz, puteți verifica manual actualizarea accesând Setări -> Actualizare software -> Descărcare și instalare. Ne așteptăm ca Samsung să extindă această actualizare și în alte regiuni în următoarele zile.