Samsung Gaming Hub și Blacknut oferă gratuit jocuri fără autentificare

278
Samsung Gaming Hub si Blacknut
Sursa foto: Samsung Global Newsroom

Samsung și Blacknut au anunțat un nou mod interesant pentru jucători de a descoperi jocuri oferite de Samsung Gaming Hub și Blacknut. Într-o nouă inițiativă, jucătorii Samsung Gaming Hub din SUA se vor bucura de jocuri selectate gratuit pe televizoare inteligente Samsung compatibile, alimentate de Blacknut. Unsprezece jocuri sunt acum accesibile gratuit pe televizoarele inteligente Samsung compatibile prin Samsung Gaming Hub.

Acest „Program pilot gratuit de jocuri – Free Game Pilot” este activ pentru o perioadă limitată de timp, potrivit SamsungNewsroom. Programul va permite utilizatorilor să acceseze unsprezece jocuri complete fără a fi nevoie de autentificare sau abonament. Pentru o listă completă de televizoare inteligente, monitoare și proiectoare compatibile cu Samsung Gaming Hub, vizitați https://www.samsung.com/us/tvs/gaming-hub/.

„La Samsung, căutăm continuu oportunități de a extinde opțiunile pentru jucători și de a lărgi orizonturile streaming-ului de jocuri. Acum, în colaborare cu Blacknut, jucătorii au acces la un număr selectat de jocuri prin Samsung Gaming Hub, complet gratuit”. A declarat Mike Lucero, șeful de management al produselor pentru jocuri la Samsung. „Cu „Free Game Pilot” ne propunem să oferim jucătorilor oportunitatea de a descoperi noi jocuri instantaneu, fără a fi nevoie de descărcări sau abonament.”

Blacknut, fondat în 2016, este un serviciu de jocuri în cloud distribuit în D2C (Direct-to-consumer/Direct către consummator) și B2B (business-to-business). Blacknut este cel mai important serviciu de jocuri în cloud pur player din lume.

Unsprezece jocuri complete vor fi disponibile pe Samsung Gaming Hub prin intermediul Blacknut. Astfel jucătorii vor putea să-și împerecheze controlerul Bluetooth compatibil și să se joace gratuit fără să descarce o aplicație sau să creeze un cont. Mai multe jocuri vor fi adăugate până la sfârșitul anului 2023 de Samsung Gaming Hub și Blacknut. Programul pilot, nelimitat în următoarele trei luni, le permite jucătorilor să experimenteze pentru prima dată în streaming jocul sau să descopere conținut nou. Iată mai jos care sunt cele 11 jocuri disponibile:

  • Overcooked! 2
  • Asphalt 9: Legends
  • For The King
  • Arise: A Simple Story
  • Golazo! Soccer League
  • Despicable Me: Minion Rush
  • I Am Fish
  • WRC 9: The Official Game
  • Cat Quest
  • Moving Out

„Blacknut se străduiește continuu să aducă jocuri premium în cloud tuturor jucătorilor. Eliminăm barierele hardware tradiționale și sporim conectivitate între dispozitive și regiuni. Suntem încântați să fim primul furnizor de conținut cloud care oferă acces gratuit la jocuri în cloud premium la această scară.” A declarat Olivier Avaro, CEO la Blacknut.