Acasă Stiri Camera Gear 360 (2018) cu noi îmbunătățiri în recenta cerere de brevet

Camera Gear 360 (2018) cu noi îmbunătățiri în recenta cerere de brevet

Un nou brevet de la Samsung Electronics, depus în Coreea de Sud, arată un design reînnoit pentru camera VR Gear 360 (2018).

Până acum, Samsung a lansat două versiuni pentru camera Gear 360. Aceasta a fost introdusă pentru prima dată în februarie 2016 și a fost o cameră de 360° de o calitate puțin mai scăzută, modelul a venit cu un mic trepied pentru montarea camerei. Samsung a lansat un succesor nou și mult îmbunătățit în martie 2017. În ceea ce privește designul, Gear 360 (2017) a fost foarte ușor de recunoscut, dar și foarte diferit. Actualul model din anul 2017 dispune de un corp prietenos, mult mai portabil, care permite utilizatorilor să țină camera în timp ce înregistrează videoclipuri de 4K. În plus, au fost adăugate câteva caracteristici noi. Camera din acest an de 4K este mai capabilă, permițând utilizatorilor să realizeze imagini frumoase la 360 de grade.

Săptămâna trecută, Samsung a depus un nou brevet la Serviciul de Informații privind Drepturile de Proprietate Intelectuală din Coreea (KIPRIS). Brevetul conține schițe de design și fotografii ale noului Samsung Gear 360 (2018). Noua cameră 360° VR devine o combinație inteligentă a modelelor anterioare, iar designul următor al dispozitivului ar putea avea ceva mai multă personalitate.

Imaginile prezintă un design nou, jucăuș și ergonomic, cu picioare mici, care nu sunt în cale atunci când țineți camera, dar oferă o fermitate suplimentară pentru momentele în doriți să lăsați camera pe aceste picioare.

În plus, capul camerei pare să fie înclinat ușor, dând acesteia un aer subtil de curiozitate, deși acest lucru poate servi și pentru a face unitatea mai confortabilă în comparație cu cele precedente.

Actualizarea anuală a acestei camere Gear 360, arată că acest dispozitiv are trecere bună pe piață.

Nu au fost incluse detalii ale funcționalității în cererea de brevet de invenție.

Modelul 2017 a fost destul de bun. Calitatea video a acestuia este mult îmbunătățită în comparație cu dispozitivul original și acum videoclipurile filmate de Gear 360 sunt mai bune decât oricând. Nu putem decât să sperăm că acest nou model 2018 va aduce o experiență și mai bună. Gear 360 vă permite să vizualizați videoclipurile filmate pe smartphone și puteți, de asemenea, să publicați videoclipurile pe YouTube sau pe Facebook.

YouTube, la 1 aprilie 2009 fiecare clip accesat pe YouTube se vedea cu susul în jos. Sub numele de utilizator din orice clip găseai linkul „Tips of viewing the new layout” (sfaturi pentru noul format). Dacă dădeai clic pe el, te trimitea la o pagină care explica noua formă de vizionare a clipurilor din YouTube. A fost bineînțeles păcăleală de 1 Aprilie!

Modelul 2016 a fost introdus la sfârșitul lunii februarie, în timp ce modelul din 2017 a fost prezentat în martie. Respectând calendarul anterior, Samsung Gear 360 (2018) ar putea fi lansat la MWC 2018 Barcelona care va avea loc între 26 februarie și 1 martie. Dar, deoarece acesta este un eveniment pentru telefoane mobile, este posibil ca aparatul Gear VR să sosească imediat după acest eveniment.

În timpul lansării lui Gear 360° (2017) acesta a avut un preț de vânzare de 250 EUR / 200 GBP / 230 USD. Posibil să vedem unele ajustări în plus la preț.

Stiri

Tot ce știm despre seria Galaxy S21: specificații, design, posibilă lansare

Seria Galaxy S există de peste un deceniu și, din acel moment, a devenit una dintre cele mai bine vândute linii de...

Samsung „schițează” viitorul telefoanelor pliabile-multiple și rulabile

Samsung își dezvoltă tehnologia ecranului OLED flexibil de ani de zile. Compania a fost una dintre primele din lume care a lansat...

Ce este tehnologia UWB aflată pe Note 20 Ultra și Galaxy Z Fold 2?

UWB sau Ultra-Wide Band, este primul pas pentru ca smartphone-ul să înlocuiască în siguranță cheile casei și ale mașinii. Modelul Samsung Galaxy...

Samsung Galaxy Buds Beyond certificate de NRRA, lansare iminentă

Aproape sigur Galaxy Buds Beyond, viitoarele căști TWS Samsung, vor avea o baterie mare 472 mAh. Căștile wireless au fost zilele trecute...

Barele de sunet Samsung pot fi controlate vocal cu Alice de la Yandex

Samsung Electronics extinde numărul de dispozitive care acceptă funcții de control vocal pe baza asistentului inteligent Alice. Acum, proprietarii liniei de bare...

Astăzi îl sărbătorim pe Sfântul Andrei, ocrotitorul României

Ziua de 30 noiembrie este marcată ca una din cele mai importante sărbători românești. Este ziua în care îl sărbătorim pe Sfântul Andrei, ocrotitorul...

NEON va fi disponibil pe smartphone-urile Galaxy de luna viitoare

La CES 2020 Las Vegas, Samsung a anunțat NEON, un produs pe care compania îl numește un om artificial. O descriere de...