Acasă Stiri Gear Fit 2 Pro listat cu specificațiile complete

Gear Fit 2 Pro listat cu specificațiile complete

În timp ce vorbim și toată lumea vorbește despre Samsung și despre pregătirile cu prezentarea următorul său phablet, Galaxy Note 8, oarecum în liniște, de parcă nu ar fi nimic oficial, noul dispozitiv mobil Samsung Gear Fit 2 Pro va fi prezentat și el în curând.

Au fost zvonuri despre un succesor pentru Gear Fit 2, al companiei Samsung de ceva timp, au fost chiar și fotografii însoțite de unele scurgeri de specificații ale dispozitivului.

Cu toate acestea, dispozitivul pare să fi fost pur și simplu făcut oficial, întrucât site-urile oficiale din Spania și din Malayezia ale lui Samsung au paginile oficiale de promovare ale dispozitivului Gear Fit 2 Pro, pentru oricine vrea să le citească, ceea ce este puțin ciudat pentru Samsung, având în vedere că nu am văzut încă un anunț public cu lansarea oficială.

După cum se dovedește, Gear Fit 2 Pro este doar o ușoară trecere în revistă a lui Gear Fit 2 – pe lângă noile benzi mult mai frumoase, dispozitivul arată aproape la fel în exterior.

Cu toate acestea, există câteva adăugiri noi sub suprafață, care ar trebui să fie binevenite pentru pasionații de astfel de dispozitive pentru sport.

Mai jos aveți specificațiile complete ale lui Gear Fit 2 Pro.

Gear Fit 2 Pro are o capacitate de mai mare a rezista până la 5 ATM de presiune, ceea ce înseamnă că poate fi scufundat în condiții de siguranță pâna la 50 de metri sub apă. Și pentru a completa noua funcție, o aplicație Speedo de urmărire a înotului poate fi găsită acum pe dispozitiv.

Scurgerile anterioare au sugerat de asemenea că Fit 2 Pro va primi suport pentru redarea offline Spotify, deși nu se găsește nicăieri pe aceste pagini promoționale.

În afară de aceasta, Fit 2 Pro este în mare măsură identic cu Fit 2 – are același afișaj curbat AMOLED, o capacitate de baterie de 200 mAh nemodificată și utilizează încă sistemul de operare Tizen, sistemul de casă a lui Samsung.

Vom reveni în curând cu noi detalii despre prezentarea dispozitivului de fitness.

Stiri

Seria Galaxy S21 posibil cu opțiunea de deblocare biometrică Bixby Voice

Se pare că Samsung intenționează să ofere Bixby Voice ca metodă de deblocare biometrică pe seria Galaxy S21. Se așteaptă ca dispozitivul...

Există încă speranțe pentru seria Samsung Galaxy Note 21

Se pare că mai avem încă șanse să vedem seria Samsung Galaxy Note 21. În ultimul timp au fost multe informații care...

Cota de piață a companiei Samsung a crescut în Canada în Q3 2020

Afacerea cu smartphone-uri a companiei Samsung a mers foarte bine pe toate piețele occidentale. Recent, gigantul tehnologic sud-coreean a detronat Apple în...

Samsung a lansat în sfârșit Chromebook seria 4 în Marea Britanie

Samsung Electronics Co Ltd. a anunțat ieri lansarea laptopurilor Chromebook 4 și 4+ în Marea Britanie. Combinând designul elegant și performanța cu...

Galaxy Z Flip 2 va avea un ecran cu rata de actualizare de 120Hz

Samsung Galaxy Z Flip a fost foarte bine primit de public și gigantul tech are în plan lansarea unui urmaș al acestuia...

Samsung România lansează a șasea ediție Stream Your Dream

Samsung România lansează astăzi cea de-a șasea ediție Stream Your Dream. Conferința va fi transmisă live, pe canalul de YouTube Samsung România,...

Comparație Huawei Mate 40 Pro vs Samsung Galaxy Note 20 Ultra

Huawei Mate 40 Pro a fost lansat în luna octombrie și are la interior tot ce poate fi mai bun din tehnologia...