Acasă Stiri Samsung Gear Fit 2 Pro cu noi caracteristici, posibil prezentat cu Galaxy...

Samsung Gear Fit 2 Pro cu noi caracteristici, posibil prezentat cu Galaxy Note 8

Un nou pachet de antrenament Samsung Gear Fit 2 Pro, cu noi caracteristici, un succesor a lui Gear Fit 2, se pare că va fi lansat alături de Samsung Galaxy Note 8.

Știm de ceva vreme că Samsung lucrează la un nou dispozitiv purtabil numit Gear Fit 2 Pro (SM-R365).

Samsung deja a confirmat numele noului dispozitiv care poate fi purtat și acum putem vedea imagini cu el prin intermediul Venture Beat, care a dezvăluit și câteva dintre caracteristicile sale.

Fit 2 Pro este de fapt cel de-al treilea tracker de fitness de la producătorul sud-coreean și este urmașul lui Gear Fit 2, alimentat de Tizen.

Similar cu predecesorul său, Gear Fit 2 Pro are un display curbat AMOLED (deocamdată formatul și rezoluția este o necunoscută) și se bazează pe sistemul Tizen, și va fi compatibil cu smartphone-urile Android și iOS. Noua brățară de fitness aduce o îmbunătășire substanțială cu o rezistență la apă „5 ATM”, ceea ce înseamnă că este capabil să reziste presiunilor de apă echivalente cu adâncimi de până la 50 metri – lucru ce îl face perfect pentru înot și scufundări.

Acest lucru înseamnă că tracker-ul de fitness poate fi complet scufundat în apă și va oferi funcționalitate de urmărire pentru antrenamentele de înot. Gear Fit 2 nu oferă acest lucru.

Este doar certificat IP68 și nu este submersibil. Gear Fit2 Pro se va putea sincroniza cu aplicația Speedo On pentru a urmări și monitoriza înotul.

Speedo On este o aplicație pentru a urmări înotul. Vă permite să introduceți manual date de la înot. Puteți selecta lungimea bazinului (sau poate înregistra și înotul de apă deschisă), introduceți cât de departe ați înotat și în cât timp, și vă va spune ritmul și numărul de calorii pe care le-ați consumat. Afișează practic toate statisticile privitoare la înot.Vă puteți evalua progresul făcut la acest sport.

Gear Fit 2 Pro are un sistem de închidere a brățării mult mai sigur, care să vă asigure că nu se desprinde în condiții de antrenamente intense și extreme. La fel ca Gear Fit 2 are și un GPS integrat.

Gear Fit 2 Pro oferă în plus funcția de redare a muzicii (care nu a fost disponibilă pe modelele anterioare Gear Fit) și suportă muzică offline Spotify.

La evenimentului Samsung de pe 23 august de la New York alături de smartphone-ul mamut Galaxy Note 8, Samsung intenționează să introducă un nou set de căști GearVR și cea mai nouă brățară inteligentă de fitness, Gear Fit 2 Pro.

Alte informațiile despre Gear Fit 2 Pro dau ca o posibilă dată de lansare în septembrie la IFA 2017 de la Berlin.

Deocamdată Samsung nu a anunțat nimic oficial în privința lui Gear Fit2 Pro, ca lansare și preț.

Gear Fit 2 era cotat la un preț de 180 de dolari, când a fost lansat pentru prima dată în iunie 2016, presupunem că noua brățară de fitness Samsung Gear Fit 2 Pro va costa aproximativ la fel.

Stiri

Stocarea și sincronizarea Samsung Cloud se vor opri în curând

De la 1 august, unele funcții ale Samsung Cloud nu vor mai funcționa sau nu vor mai fi accesibile. Sincronizarea cu imagini...

Flagship-urile Samsung vor primi în curând o funcție pentru camera zoom

Galaxy S21 Ultra, care a fost lansat la începutul acestui an, este considerat a avea cea mai bună cameră smartphone din 2021....

Samsung Galaxy M21 2021 Edition a fost lansat în India

Samsung Galaxy M21 2021 Edition a fost lansat în India, așa cum a promis compania sud-coreeană. Este cel mai recent smartphone ieftin...

Caracteristicile căștilor Galaxy Buds 2 au apărut în aplicația Galaxy Wearable

Căștile wireless Samsung Galaxy Buds 2 vor fi lansate la evenimentul Unpacked 2021. Aplicația Galaxy Wearable a fost actualizată și a primit...

Samsung Galaxy A50 primește actualizarea de securitate din iulie 2021

Majoritatea telefoanelor Samsung planificate pentru patch-ul din iulie l-au primit deja - dar nu toate încă. Unul dintre dispozitivele care se afla...

Noul Samsung The Wall, o minune de televizor MicroLED de 25,4 metri!

Recent Samsung a lansat un nou model de televizor modular MicroLED The Wall. Dacă aveți prieteni care se laudă cu un televizor...

Samsung intră pe piața eoliană pentru centrale offshore

Am scris de multe ori despre energia regenerabilă și sustenabilitatea promovată de Samsung în fabricile și produsele sale. Acum filiala Samsung Heavy...