Acasă Stiri Samsung Gear Fit 2 Pro cu noi caracteristici, posibil prezentat cu Galaxy...

Samsung Gear Fit 2 Pro cu noi caracteristici, posibil prezentat cu Galaxy Note 8

Un nou pachet de antrenament Samsung Gear Fit 2 Pro, cu noi caracteristici, un succesor a lui Gear Fit 2, se pare că va fi lansat alături de Samsung Galaxy Note 8.

Știm de ceva vreme că Samsung lucrează la un nou dispozitiv purtabil numit Gear Fit 2 Pro (SM-R365).

Samsung deja a confirmat numele noului dispozitiv care poate fi purtat și acum putem vedea imagini cu el prin intermediul Venture Beat, care a dezvăluit și câteva dintre caracteristicile sale.

Fit 2 Pro este de fapt cel de-al treilea tracker de fitness de la producătorul sud-coreean și este urmașul lui Gear Fit 2, alimentat de Tizen.

Similar cu predecesorul său, Gear Fit 2 Pro are un display curbat AMOLED (deocamdată formatul și rezoluția este o necunoscută) și se bazează pe sistemul Tizen, și va fi compatibil cu smartphone-urile Android și iOS. Noua brățară de fitness aduce o îmbunătășire substanțială cu o rezistență la apă „5 ATM”, ceea ce înseamnă că este capabil să reziste presiunilor de apă echivalente cu adâncimi de până la 50 metri – lucru ce îl face perfect pentru înot și scufundări.

Acest lucru înseamnă că tracker-ul de fitness poate fi complet scufundat în apă și va oferi funcționalitate de urmărire pentru antrenamentele de înot. Gear Fit 2 nu oferă acest lucru.

Este doar certificat IP68 și nu este submersibil. Gear Fit2 Pro se va putea sincroniza cu aplicația Speedo On pentru a urmări și monitoriza înotul.

Speedo On este o aplicație pentru a urmări înotul. Vă permite să introduceți manual date de la înot. Puteți selecta lungimea bazinului (sau poate înregistra și înotul de apă deschisă), introduceți cât de departe ați înotat și în cât timp, și vă va spune ritmul și numărul de calorii pe care le-ați consumat. Afișează practic toate statisticile privitoare la înot.Vă puteți evalua progresul făcut la acest sport.

Gear Fit 2 Pro are un sistem de închidere a brățării mult mai sigur, care să vă asigure că nu se desprinde în condiții de antrenamente intense și extreme. La fel ca Gear Fit 2 are și un GPS integrat.

Gear Fit 2 Pro oferă în plus funcția de redare a muzicii (care nu a fost disponibilă pe modelele anterioare Gear Fit) și suportă muzică offline Spotify.

La evenimentului Samsung de pe 23 august de la New York alături de smartphone-ul mamut Galaxy Note 8, Samsung intenționează să introducă un nou set de căști GearVR și cea mai nouă brățară inteligentă de fitness, Gear Fit 2 Pro.

Alte informațiile despre Gear Fit 2 Pro dau ca o posibilă dată de lansare în septembrie la IFA 2017 de la Berlin.

Deocamdată Samsung nu a anunțat nimic oficial în privința lui Gear Fit2 Pro, ca lansare și preț.

Gear Fit 2 era cotat la un preț de 180 de dolari, când a fost lansat pentru prima dată în iunie 2016, presupunem că noua brățară de fitness Samsung Gear Fit 2 Pro va costa aproximativ la fel.

Stiri

Galaxy Watch 4 și Watch Active 4 cu Wear OS, dar fără citirea glicemiei

Următorul mare eveniment Unpacked de la Samsung va fi mai cuprinzător decât știam până acum. Pe lângă Galaxy Z Fold 3 și...

Samsung Galaxy A22s 5G cu procesor MediaTek aproape de lansare

Samsung se pregătește să lanseze smartphone-ul Galaxy A22s 5G. Se așteaptă ca noul telefon 5G să fie lansat în viitorul foarte apropiat....

PlayOn by Samsung: prima competiție de Wild Rift a avut 1.000 de jucători

Samsung anunță încheierea primei competiții de jocuri mobile destinată jucătorilor de Wild Rift din România. Asemenea unui adevărat maraton de gaming, peste...

Samsung își mărește investiția în semiconductori la 151 miliarde USD

Samsung se numără printre cele mai importante companii de cipuri semiconductoare din lume. În urmă cu ceva timp, mai precis în 2019,...

Aceste caracteristici Samsung (mai vechi) vor fi în curând în Android 12

Este clar că telefoanele Samsung primesc funcții din bucătăria Google cu fiecare upgrade de Android. Nu este de mirare că se întâmplă...

Seria Samsung Galaxy A victimă a deficitului global de cipuri

Smartphone-urile din gama medie Samsung simt efectele lipsei globale de cipuri. Se pare că Samsung Galaxy A52 5G și Galaxy A72 se...

Smartphone-urile Samsung Galaxy primesc Activate Fan Mode

Samsung a depus o serie de mărci comerciale pentru viitorul său smartphone pliabil în ultimele două săptămâni. După brevetarea unor nume precum...