Acasă Stiri Samsung Gear Fit 2 Pro cu noi caracteristici, posibil prezentat cu Galaxy...

Samsung Gear Fit 2 Pro cu noi caracteristici, posibil prezentat cu Galaxy Note 8

Un nou pachet de antrenament Samsung Gear Fit 2 Pro, cu noi caracteristici, un succesor a lui Gear Fit 2, se pare că va fi lansat alături de Samsung Galaxy Note 8.

Știm de ceva vreme că Samsung lucrează la un nou dispozitiv purtabil numit Gear Fit 2 Pro (SM-R365).

Samsung deja a confirmat numele noului dispozitiv care poate fi purtat și acum putem vedea imagini cu el prin intermediul Venture Beat, care a dezvăluit și câteva dintre caracteristicile sale.

Fit 2 Pro este de fapt cel de-al treilea tracker de fitness de la producătorul sud-coreean și este urmașul lui Gear Fit 2, alimentat de Tizen.

Similar cu predecesorul său, Gear Fit 2 Pro are un display curbat AMOLED (deocamdată formatul și rezoluția este o necunoscută) și se bazează pe sistemul Tizen, și va fi compatibil cu smartphone-urile Android și iOS. Noua brățară de fitness aduce o îmbunătășire substanțială cu o rezistență la apă „5 ATM”, ceea ce înseamnă că este capabil să reziste presiunilor de apă echivalente cu adâncimi de până la 50 metri – lucru ce îl face perfect pentru înot și scufundări.

Acest lucru înseamnă că tracker-ul de fitness poate fi complet scufundat în apă și va oferi funcționalitate de urmărire pentru antrenamentele de înot. Gear Fit 2 nu oferă acest lucru.

Este doar certificat IP68 și nu este submersibil. Gear Fit2 Pro se va putea sincroniza cu aplicația Speedo On pentru a urmări și monitoriza înotul.

Speedo On este o aplicație pentru a urmări înotul. Vă permite să introduceți manual date de la înot. Puteți selecta lungimea bazinului (sau poate înregistra și înotul de apă deschisă), introduceți cât de departe ați înotat și în cât timp, și vă va spune ritmul și numărul de calorii pe care le-ați consumat. Afișează practic toate statisticile privitoare la înot.Vă puteți evalua progresul făcut la acest sport.

Gear Fit 2 Pro are un sistem de închidere a brățării mult mai sigur, care să vă asigure că nu se desprinde în condiții de antrenamente intense și extreme. La fel ca Gear Fit 2 are și un GPS integrat.

Gear Fit 2 Pro oferă în plus funcția de redare a muzicii (care nu a fost disponibilă pe modelele anterioare Gear Fit) și suportă muzică offline Spotify.

La evenimentului Samsung de pe 23 august de la New York alături de smartphone-ul mamut Galaxy Note 8, Samsung intenționează să introducă un nou set de căști GearVR și cea mai nouă brățară inteligentă de fitness, Gear Fit 2 Pro.

Alte informațiile despre Gear Fit 2 Pro dau ca o posibilă dată de lansare în septembrie la IFA 2017 de la Berlin.

Deocamdată Samsung nu a anunțat nimic oficial în privința lui Gear Fit2 Pro, ca lansare și preț.

Gear Fit 2 era cotat la un preț de 180 de dolari, când a fost lansat pentru prima dată în iunie 2016, presupunem că noua brățară de fitness Samsung Gear Fit 2 Pro va costa aproximativ la fel.

Stiri

Tot ce știm despre seria Galaxy S21: specificații, design, posibilă lansare

Seria Galaxy S există de peste un deceniu și, din acel moment, a devenit una dintre cele mai bine vândute linii de...

Samsung „schițează” viitorul telefoanelor pliabile-multiple și rulabile

Samsung își dezvoltă tehnologia ecranului OLED flexibil de ani de zile. Compania a fost una dintre primele din lume care a lansat...

Ce este tehnologia UWB aflată pe Note 20 Ultra și Galaxy Z Fold 2?

UWB sau Ultra-Wide Band, este primul pas pentru ca smartphone-ul să înlocuiască în siguranță cheile casei și ale mașinii. Modelul Samsung Galaxy...

Samsung Galaxy Buds Beyond certificate de NRRA, lansare iminentă

Aproape sigur Galaxy Buds Beyond, viitoarele căști TWS Samsung, vor avea o baterie mare 472 mAh. Căștile wireless au fost zilele trecute...

Barele de sunet Samsung pot fi controlate vocal cu Alice de la Yandex

Samsung Electronics extinde numărul de dispozitive care acceptă funcții de control vocal pe baza asistentului inteligent Alice. Acum, proprietarii liniei de bare...

Astăzi îl sărbătorim pe Sfântul Andrei, ocrotitorul României

Ziua de 30 noiembrie este marcată ca una din cele mai importante sărbători românești. Este ziua în care îl sărbătorim pe Sfântul Andrei, ocrotitorul...

NEON va fi disponibil pe smartphone-urile Galaxy de luna viitoare

La CES 2020 Las Vegas, Samsung a anunțat NEON, un produs pe care compania îl numește un om artificial. O descriere de...