Samsung a lansat căștile wireless Gear IconX (2018) în India

1103

Samsung a anunțat versiunea originală Gear IconX în anul 2016 ca fiind primele căști cu adevărat fără fir ale companiei. Răspunzând unor reclamații venite din partea clienților, compania a prezentat un succesor, Gear IconX (2018), în luna august a anului trecut. La mai mult de zece luni după prezentarea oficială, Samsung a lansat în cele din urmă, cele mai recente căști și în India.

Modelul lansat în India nu se deosebește de ceea ce se vinde deja pe alte piețe. Versiunea indiană ar trebui să includă, de asemenea, toate noile caracteristici și îmbunătățiri efectuate de Samsung prin intermediul unei actualizări majore de software în luna aprilie a acestui an.

Ușoare și ergonomice, căștile sunt proiectate pentru a vă asigura o potrivire confortabilă dar sigură în jurul urechii, pentru a rezista celor mai intense activități. În afară de un design sportiv ușor, ergonomic și cu adevărat wireless, cel mai recent model de căști Samsung Gear IconX vine de asemenea cu o listă lungă de caracteristici precum suport pentru Bixby, gestionarea apelurilor, citirea notificărilor, urmărirea activităților, coaching-ul de fitness, etc. Căștile wireless suportă încărcarea rapidă, dacă durata de viață a bateriei este mai mică decât așteptările dvs.

Gear IconX aduce o mulțime de îmbunătățiri pe lângă utilizarea fără cordon, inclusiv comenzile vocale Bixby, urmărirea activității și, cel mai important, experiența muzicală. Aceste căști ușoare și confortabile sunt un partener de muzică ideal pentru consumatori, dansatori, pictori, bucătari și oricine altcineva, care au nevoie de mișcare liberă a mâinilor, în timp ce lucrează„, a declarat Aditya Babbar, director general, Mobile Business, Samsung India.

Redarea muzicii stand-alone a dispozitivului Gear IconX și 4GB de stocare încorporată permit utilizatorilor să asculte muzica preferată fără a fi conectat la telefon. Muzica poate fi încărcată cu ușurință, fie fără fir, fie de la telefon sau PC, utilizând un cablu USB. După ce ați terminat, gesturile bazate pe atingere permit redarea obișnuită, pauza, precum și de a răsfoi playlist-uri întregi, ceea ce îl face o experiență intuitivă de ascultare.

Caracteristica Egalizator permite utilizatorilor să regleze rapid și ușor frecvența audio la niveluri optime prin alegerea a cinci presetări reglate fin: Bass Boost, Soft, Dynamic, Clear și Treble Boost. Funcția de sunet ambiant îmbunătățită permite utilizatorilor să regleze sunetul ambiental. Astfel, utilizatorii pot mai ușor să acorde atenție sunetelor din jurul lor.

Specificații Samsung Gear IconX (2018)

Culori Negru, Gri, Roz.
Dimensiuni Auricular: 18,9 x 21,8 x 22,8 mm│Carcasă: 73,4 x 44,5 x 31,4 mm.
Greutate Auricular: 8g / auricular│Carcasă: 54,5g.
Memorie 4GB.
Connectivitate Bluetooth v 4.2.
Senzori Accelerometru, IR, Capacitive Touch.
Baterie Auricular: 82mAh│Carcasa de încărcare: 340mAh.
Redare: până la 7 ore (Standalone Mode)│până la 5 ore (Bluetooth Mode).
Timp de convorbire: până la 4 ore.
USB USB 2.0 și Type-C.
Difuzor 5.8pi Dynamic Driver.
Compatibilitate Android 4.4 sau o versiune ulterioară│1,5 GB RAM sau mai mult
* iOS acceptă streaming de muzică și controale hands-free numai prin Bluetooth.
Audio Audio Formats: MP3, M4A, AAC, WAV, WMA (WMA v9)
Audio Codec: Samsung Scalable Codec, SBC.
Ghid de Voce

Limba

Engleză (U.S.), Chineză (China), Germană, Frenceză, Spaniolă (U.S.), Coreană (Coreea de Sud), Italiană, Rusă, Japoneză.

 

Dacă vreuna dintre aceste funcționalități vă interesează, Gear IconX (2018) este deja disponibil pentru cumpărare în India pe site-ul Samsung, Flipkart și la alți retaileri importanți pentru 13,990 INR adică aproximativ 200 $. Din păcate, Samsung oferă numai opțiunea de culoare neagră în India, în timp ce clienții de pe alte piețe au și opțiuni de culoare roz și gri.

SURSĂSamMobile