Smartwatch-ul Gear S2 actualizare masivă de software

1496

Samsung a efectuat o actualizare masivă de software la smartwatch-ul său Samsung Gear S2. Atât de mare, că această actualizare a fost anunțată și explicată pe pagina sa de informații SamsungNews. Actualizarea Gear S2 este disponibilă prin intermediul aplicației Samsung Gear și include actualizări de interfață, precum și îmbunătățiri de funcționalitate, aducând practic o nouă viață acestui dispozitiv.

Cu o interfață de utilizator îmbunătățită actualizarea optimizează pictogramele și widgeturile pentru afișarea circulară a ceasului, oferindu-i un aspect revigorat. Mai mult decât atât, o comandă scurtă va aduce meniul Quick Panel cu comutatoare de conectivitate și alte comenzi. Samsung susține că noua interfață va spori gradul de utilizare și nu doar aspectul.

Cu toate acestea, cea mai mare dintre toate îmbunătățirile UI ar trebui să fie abilitatea de a accesa meniul „pull-down” pentru setări rapide, cum ar fi luminozitatea ecranului, volumul și modul de avion de pe orice ecran.

Gear S2 a devenit acum un companion puternic de exerciții, mulțumită unei inteligente și mai intuitive aplicații Samsung Health. Acum este mai ușor să gestionați și să urmăriți informațiile despre sănătate, cum ar fi ritmul exercițiilor fizice și ritmul cardiac. Există, de asemenea, un nou widget multi-antrenament, care permite utilizatorilor să-și stabilească tipul de exercițiu preferat. Alertele de inactivitate pot fi, de asemenea, adaptate în mod corespunzător, astfel încât acestea să nu vă deranjeze într-o perioadă nepotrivită.

Sincronizarea dispozitivului Gear S2 cu Samsung Health pe telefonul smartphone va aduce și câteva opțiuni suplimentare. De exemplu, funcția de gestionare a greutății vă afișează exercițiul zilnic și consumul caloric. În plus, acum puteți accesa și controla conținut video asociat exercițiilor pe televizorul conectat la Gear S2.

Există mai multe opțiuni de utilizare a dispozitivului Gear S2, cu aplicații dedicate pentru TV, VR Gear sau prezentări. Aplicația oficială Gear VR Controller și aplicația PPT Controller vor permite utilizatorilor să controleze Gear VR și să afișeze diapozitivele PowerPoint fără probleme.

Samsung extinde utilitatea lui Gear S2 în domeniul meteo, previziunile meteorologice detaliate vor fi disponibile pe ceas în fiecare zi. Dispozitivul oferă previziuni utile, inclusiv temperaturile maxime și minime, direcția vântului, diferențele de temperatură și multe altele. De asemenea, va oferi detalii cum ar fi orele de răsărit și apus ale soarelui, probabilitatea precipitațiilor și indicele UV pe zi. Samsung nu a uitat nimic referitor la timpul probabil pentru a vă asigura că nu veți fi surprinși niciodată de schimbări neașteptate ale vremii.

Așteptăm o astfel de actualizare și pentru ceasul inteligent Samsung Gear S3, pentru noi funcționalități și gadgeturi.

În România există un muzeu al ceasului, și-a deschis porţile în anul 1963, la Palatul Culturii din Ploieşti. În muzeu se găsesc ceasuri vechi și foarte scumpe, unele unicat în lume. Aceste ceasuri, sunt făcute din aur, argint și pietre prețioase. Unele din aceste ceasuri au aparținut unor oameni celebri precum regii Carol I și Carol al II-lea.

Ultima actualizare a software-ului Gear S2 este disponibilă pentru descărcare prin intermediul aplicației Samsung Gear.

SURSĂSamsung News