Samsung Gear S3, actualizare pentru dezactivarea alarmei

1426
Sursa Foto: via SamMobile.com

O nouă actualizare de software a fost lansată pentru Samsung Gear S3. Este a doua actualizare pe care o primește smartwatch-ul după cea mai importantă actualizare cu One UI, primită cu ceva timp în urmă. Prima actualizare a fost în iunie pentru descărcarea bruscă a bateriei. Chiar dacă este un smartwatch de generație mai veche este încă foarte apreciat de utilizatori și Samsung nu l-a uitat.

Actualizarea este disponibilă în acest moment în Germania, Canada și Israel și va fi extinsă și în alte țări în următoarele săptămâni. Acesta aduce o fiabilitate îmbunătățită a sistemului și dezactivează sincronizarea automată a alarmei dintre ceas și telefonul conectat. Este probabil un lucru ce a fost așteptat de mulți utilizatori.

Actualizarea lui Gear S3 rezolvă modificările de alarmă de la telefon

După actualizarea cu One UI, Samsung Gear S3 a copiat setările pentru o anumită alarmă de la telefon, înlăturând toate modificările aduse alarmelor ceasului. De exemplu, dacă setați ceasul să vibreze doar pentru alarma de dimineață și setați pe telefon să vibreze și să sune pentru aceeași alarmă, atunci când vă treziți, veți auzi și alarma ceasului. După instalarea actualizării care se lansează astăzi, aceasta ar trebui să nu mai fie o problemă, iar dispozitivul Gear S3 ar trebui să-și amintească din nou preferințele de alarmă.

Acestă actualizare are versiunea de firmware R760XXU2ESF2 / R7600XA2ESF2 pentru smartwatch-ul Samsung Gear S3 Frontier. De asemenea versiunea R770XXU2ESF2 / R770OXA2ESF2 este pentru Samsung Gear S3 Classic. Versiunea de firmware ocupă un spațiu de numai 11,85 MB. În afară de cele amintite mai sus nu mai este nimic de semnalat la această actualizare.

MSTMagnetic Secure Transmission sau transmisia securizată magnetic. MST pe un smartphone sau smartwatch emite un semnal care imită banda magnetică aflată pe un card de plată tradițional, la cititorul de carduri al terminalului de plată. MST a fost inițial dezvoltată de LoopPay, achiziționat de Samsung în 2015 și încorporat în serviciul Samsung Pay.

Puteți descărca manual actualizarea din Galaxy Wearable

Noua actualizare este disponibilă pentru modelele Gear S3 Frontier și Classic și ar trebui să apară o notificare pe telefon. Puteți, de asemenea, să încercați și să descărcați imediat actualizarea, deschizând aplicația Galaxy Wearable de pe telefonul dvs., selectând „Despre ceas – About Watch„, apoi  „Actualizare software ceas – Update watch software” și apoi apăsând butonul „Actualizare acum – Update now„. Deoarece aceste actualizări sunt lansate în etape, va dura ceva timp înainte ca actualizarea să fie disponibilă pentru toată lumea. Nu avem date când va fi lansată actualizarea și în România.

Chiar dacă Gear S3 a fost lansat în noiembrie 2016, este minunat să vedem că încă primește aceste actualizări. Smartwatch-ul are un aspect clasic care poate fi purtat la o ținută de seară sau una mai sportivă. Samsung Gear S3 Classic și Frontier au rezistență la praf și apă IP68 și un superb ecran Super AMOLED de 1,3 inch. A fost primul dispozitiv Samsung cu MST pentru plățile fără contact de la un smartwatch.