Gear S3 Frontier și Classic, actualizare pentru o nouă caracteristică

2778

Samsung Gear S3 Frontier și S3 Classic primesc o actualizare care aduce o nouă caracteristică minunată și utilă pe aceste ceasuri și așa extraordinare. Actualizarea Gear S3 adaugă capacitatea acestuia de a răspunde la apeluri prin rotirea cadranului. Modul de a răspunde la apeluri folosind cadrul implică rotirea acestuia în sensul acelor de ceasornic de câteva ori.

Este surprinzator faptul ca gigantul high-tech nu s-a gândit până acum la această opțiune, dar aceasta vine acum și suntem siguri că proprietarii de Samsung Gear S3 o vor saluta și se vor bucura de cea mai recentă actualizare primind-o cu brațele deschise. Actualizarea este lansată încet către toate smartwatch-urile din întreaga lume, așa că dacă nu a apărut încă pe smartwatch-ul dvs., mai dați-i ceva timp.

Alternativ, puteți lansa aplicația Samsung Gear, selectați Actualizați software-ul Gear și alegeți Descărcați manual actualizările. Dacă aplicația spune că aveți cea mai recentă versiune, încercați din nou după un timp, deoarece actualizarea nu a ajuns la dispozitivul dvs. Cu toate acestea, nu există nici o garanție că o veți putea obține înainte de a primi notificarea. De asemenea, actualizarea poate fi deja disponibilă pentru unii utilizatori de Samsung Gear S3, ea a fost deja lansată dar va mai dura ceva timp pentru a ajunge în toate regiunile. Nu există nicio setare sau comutare în care să puteți activa această funcție, aceasta funcționând implicit după ce aplicați actualizarea.

Actualizarea se derulează atât la versiunea Gear S3 Frontier, cât și la versiunea Gear S3 Classic, cu versiunile de firmware R770XXU2CRE3 și respectiv R760XXU2CRE3. Este o actualizare de 13,65 MB și ar trebui să o puteți descărca din aplicația Samsung Gear de pe telefonul sau tableta conectată prin intermediul meniului software-ului About Gear »Update Gear din fila Setări a aplicației.

Gear este termen din limba engleză care denumește o roată dințată sau mai multe, un mecanism format din mai multe roți dințate care în funcționare produce o direcție de deplasare, o viteză relativă. Aici cu referire la mecanismele unui ceas mecanic care măsoară timpul.

Aceasta este o actualizare foarte mică, ocupă un spațiu de doar 13,65 MB, care nu modifică foarte mult versiunea sistemului de operare, așa că smartwatch-ul dvs. ar trebui să rămână în Tizen 3.0.0.2 după aplicarea actualizării.

Ambele ceasuri rulează pe sistemul de operare de casă a lui Samsung, Tizen. Au fost zvonuri în ultimul timp, am scris și noi pe iLoveSamsung, că există posibilitatea ca Samsung să lanseze un smartwatch cu sistemul de operare Android. Acest lucru ar fi un precedent în istoria dispozitivelor wearables Samsung, care au fost în mod tradițional bazate pe sistemul de operare Tizen.

SURSĂPhoneArena