Samsung Gear S3 este actualizat pentru fiabilitatea sistemului

703
Sursa Foto: via IoTGadgets.com

Smartwatch-ul Samsung Gear S3 în variantele sale Classic și Frontier este un ceas inteligent extraordinar. Lansat în august 2016, Samsung Gear S3 își dovedește clasa în continuare, fiind unul dintre cele mai apreciate smartwatch-uri de pe piață. Samsung nu uită acest lucru și, nu le uită când este vorba de actualizări.

Acum a apărut pe scenă un nou firmware pentru actualizarea lui Samsung Gear S3. Această actualizare a debutat în Statele unite și în Asia de Est. Dar, ca întotdeauna, actualizarea se va îndrepta către alte piețe în următoarele zile și săptămâni.

Actualizare Samsung Gear S3 pentru remedierea unor erori

Această actualizare este lansată pentru remedierea unor erori, îmbunătățește fiabilitatea sistemului și dezactivează sincronizarea automată a alarmelor atunci când un Gear S3 este cuplat cu un smartphone Samsung. De această ultimă problemă s-au plâns în ultima perioadă mai mulți utilizatori de Samsung Gear S3.

A mai existat o actualizare pentru acest ceas inteligent chiar luna trecută. Această actualizare a fost pentru sincronizarea alarmelor între smartphone și smartwatch și, de asemenea, pentru o mai bună fiabilitate a sistemului. Această actualizare a fost lansată inițial în Germania și Israel apoi a ajuns la nivel global.

Comunitatea românilor din Israel este una dintre cele mai mari din Țara Sfântă, peste 700.000 de persoane, reprezintând circa 10% din totalul populației. Muzica imnului Israelului este adaptată după cântecul popular românesc „Cucuruz cu frunza-n sus”.

Această ultimă actualizare are, conform changelog-ului (jurnalul cu modificările actualizării) versiunea de firmware R76OXXU2CRH2 / R760OXA2CRH2. Dimensiunea fișierului actualizării pentru smartwatch-ul Gear S3 este de numai 11,8 MB.

Samsung Gear S3 a fost anunțat în august 2016 și a fost lansat în noiembrie același an. Dimensiunile smartwatch-ului sunt 49 x 46 x 12,9mm și cântărește 63 de grame. Gear S3 are un ecran circular de 1,3 inci, 360 x 360, Super AMOLED. Are 768 MB de memorie RAM și 4 GB de memorie internă. Smartwatch-ul are cinci senzori importanți, accelerometru, barometru, giroscop, un senzor HR și un senzor de lumină. Mai are Samsung Pay și certificarea IP68 pentru rezistență la apă și praf.