Acasă Stiri Samsung Gear S3 Classic poate fi acum achiziționat cu conectivitate LTE

Samsung Gear S3 Classic poate fi acum achiziționat cu conectivitate LTE

Versiunea clasică a lui Gear S3 poate fi acum achiziționată cu conectivitate LTE.

Cu toate că 2016 a fost un an oarecum liniștit pentru smartwatch-uri, au existat totuși o mulțime de lucruri care au fost lansate pentru a păstra piața interesantă pentru cei care au dat idea de computer pentru inteligența de la încheietura mâinii.

Scopul este evident de a obține notificări și informații convenabile dar și alte funcționalități fără a fi nevoie să scoată telefonul din buzunar.

Samsung Gear S3 vine în două modele distincte, Frontier și Classic, fiecare dintre ele oferind un mod diferit de design.

Frontier este pentru cei care caută un tip robust și durabil de ceas, în timp ce Classic este pentru persoanele care doresc ca Smartwatch-ul lor să poată fi asortat cu un costum.

Având aceste două stiluri diferite de a alege, atât Frontier si Classic sunt cam la fel în orice alt aspect în afara de design, singurul avantaj era că Frontier suporta conectivitate LTE. Lucru care permite să utilizați Gear S3 Frontier ca un dispozitiv complet de sine stătător fără a fi nevoie să îl conectați la un smartphone.

LTE acronimul de la Long Term Evolution – este un standard în telecomunicații pentru comunicații fără fir de mare viteză pentru telefoane mobile și terminale de date, bazate pe GSM / EDGE și tehnologiile UMTS / HSPA. Acesta crește capacitatea și viteza și este considerat de mulți ca fiind evident succesorul generației actuale a tehnologiei UMTS 3G.

Conectivitatea LTE este o caracteristică care dă un alt sens unui Smartwatch. Acesta poate fi folosit ca un terminal perfect autonom fără să fie conectat la un smartphone.

Samsung tocmai a lansat o versiune a lui Gear S3 Classic cu conectivitate LTE pe SK Telecom în Coreea de Sud. Usor de purtat, are un preț de aproximativ 390 $ și este echipat cu trei fețe de ceas exclusive, care au fost construite doar pentru acest nou model.

Samsung nu a anunțat că are planuri de a aduce Gear S3 Classic cu conectivitate LTE în Statele Unite sau oriunde altundeva în lume în afară de Coreea de Sud, dar cu siguranță compania va face acest lucru în perioada imediat următoare.

Acest lucru nu este o realizare deosebită, dar este una care ne-ar plăcea să o vedem pe cât mai multe piețe cât de curând.

Stiri

Galaxy Watch Active 2: performanțe GPS îmbunătățite cu o nouă actualizare

Samsung a îmbunătățit în mod constant după lansare ceasul său inteligent Galaxy Watch Active 2 cu actualizări de software. Cu câteva luni...

Samsung pe primul loc pe piața telefoanelor în Europa de Vest în Q3 2020

Samsung și-a menținut primul loc pe piața smartphone-urilor din Europa de Vest în Q3 2020. Conform International Data Corporation (IDC), în ciuda...

Samsung Galaxy Z Flip 2 va fi mai ieftin și va avea afișaj de 120Hz

Nu au existat în ultimul timp foarte multe zvonuri despre a doua generație a pliantului Galaxy Z Flip. Câteva informații au apărut...

Samsung pe primul loc în Europa, Orientul Mijlociu și Africa în Q3 2020

Samsung a livrat 29,6 milioane de smartphone-uri pe piața EMEA în perioada iulie-septembrie 2020 pentru o cotă de piață de 31,8%. EMEA...

Seria Galaxy S21 posibil cu opțiunea de deblocare biometrică Bixby Voice

Se pare că Samsung intenționează să ofere Bixby Voice ca metodă de deblocare biometrică pe seria Galaxy S21. Se așteaptă ca dispozitivul...

Există încă speranțe pentru seria Samsung Galaxy Note 21

Se pare că mai avem încă șanse să vedem seria Samsung Galaxy Note 21. În ultimul timp au fost multe informații care...

Cota de piață a companiei Samsung a crescut în Canada în Q3 2020

Afacerea cu smartphone-uri a companiei Samsung a mers foarte bine pe toate piețele occidentale. Recent, gigantul tehnologic sud-coreean a detronat Apple în...