Acasă Stiri Smartwatch-ul Samsung Gear S3 în trei clipuri video uimitoare

Smartwatch-ul Samsung Gear S3 în trei clipuri video uimitoare

Samsung Gear S3 este printre cele mai populare smartwatch-uri, și pe bună dreptate.

Este robust, frumos și vine cu toate funcționalitățile pe care le-am putea dori vreodată într-un smartwatch.

Ca să nu mai vorbim de faptul că este o bucurie de a utiliza un astfel de ceas.

Una dintre calitățile remarcabile ale Samsung Gear S3 este versatilitatea sa – dacă sunteți la serviciu, afară, în condiții meteorologice extreme sau pur și simplu la distracție, este un SmartWatch care se poate adapta la mediul și stilul dumneavoastră.

În ciuda faptului că este extrem de popular, la fel ca orice alt produs de consum el are nevoie de cota sa justă de publicitate și campanii de promovare. Și Samsung, la fel de elegant ca ceasurile sale, ne-a oferit un trio de clipuri superbe pentru emblematicele sale wearables.

 

Locuri extreme în Anzi

Primul dintre ele, Gear S3 este într-o călătorie extremă de trei zile prin Anzi, cu un jurnalist brazilian Pedro Andrade și actrița Mel Fronckowiak urcă tot drumul spre Machu Picchu în Peru. Ceasul lor la 2.760 de metri deasupra nivelului mării, a dus la unele fotografii impresionante.

Pe un fundal cu munți magnifici, filmul prezintă modul în care îndură Gear S3 mediile dificile în timp ce ghidează aventurierii cu caracteristicile sale, cum ar fi senzorii săi – barometru, altimetru, GPS-ul și ritmul cardiac. Este ușor de văzut de ce Gear S3 este partenerul perfect pentru exploratori.

Machu Picchu este un sit incaș din secolul al XV-lea, situat în munții Anzi în regiunea Cusco în Peru. Descoperit în 1911, este unul dintre cele mai frumoase și enigmatice locuri străvechi din lume. În vârful muntelui (2761,50 m înălțime), se ridică sute de structuri de piatră, legendele și miturile indică faptul că Machu Picchu era adorat ca un loc sacru din cele mai vechi timpuri.Un oraș extraordinar, una din enigmele lumii. 

 

Combinând stilul cu tehnologia

În Franța, Samsung a prezentat mai multe moduri în care Gear S3 poate fi personalizat pentru propriul stil individual, filmul prezintă mai mult de 30 de stiluri în mai puțin de un minut.

Cu o gamă largă de opțiuni și fețe interschimbabile, SmartWatch-ul se poate asorta cu orice tip de aspect fără efort.

Fie că purtați un costum, haine de stradă sau chiar costum de schi, puteți asorta ceasul dvs. Gear S3 la orice ținută, și mai și aveți acces la caracteristicile sale incredibile.

 

Liber pentru a face ceea ce vrei

Pentru o perspectivă mai personală, actorul și cântărețul britanic Raleigh Ritchie ne arată situația în care se folosește de Gear S3 în viața de zi cu zi.

Raleigh arată modul în care cele mai recente SmartWatch-uri Samsung îmbunătățesc toate aspectele legate de viața cuiva, de la fitness la carieră, și interacțiunile sociale.

Se poate vedea modul în care caracteristicile S Health Gear S3, music player și funcții de mesagerie de sine stătătoare vă permit să fiți liber să faceți și să obțineți ceea ce doriți, antrenament, spectacol, muzică.

De la Machu Picchu la confortul propriei case, Gear S3 merge cu tine oriunde te duci, demonstrând o adevărată versatilitate. Este ideal pentru activitățile de zi cu zi și tipul de aventuri – o data în viață. Este elegant și modern, are stil și personalitate pentru a ne bucura.

Stiri

Samsung Galaxy Z Fold 3 și Galaxy Z Flip 3 posibil cu certificare IP!

Durabilitatea rămâne o preocupare pentru smartphone-urile pliabile, iar Samsung ține cont de acest lucru cu fiecare nouă generație. Samsung Galaxy Z Flip...

Samsung Galaxy F52 5G a fost certificat de Bluetooth SIG

Samsung a început să lanseze mai multe smartphone-uri 5G și din gama Galaxy M. Dar, compania nu se oprește aici, un nou...

Samsung Galaxy A31 primește în cele din urmă actualizarea Android 11

Samsung Galaxy A31 a fost al doilea smartphone cel mai bine vândut la nivel global, în ianuarie 2021. Telefonul a fost lansat...

Samsung va lansa viitorul telefon pliabil Galaxy Z Flip 3 în opt culori diferite

Samsung lucrează deja la următoarele sale telefoane pliabile ce vor fi lansate anul acesta. Vor fi două, Samsung Galaxy Z Fold 3...

Samsung Smart Keyboard Trio 500 aproape de lansare

Samsung are o nouă tastatură wireless pe care încă nu a anunțat-o oficial, dar este deja listată pe site-ul său web. Numită...

Ingenuity, elicopterul NASA, are același cip ca Samsung Galaxy S5

Pe 19 aprilie elicopterul Ingenuity al NASA a realizat un zbor controlat pe planeta Marte, o premieră pentru omenire. Interesant este că...

6 lucruri pe care vrem să le vedem pe Samsung Galaxy Z Fold 3

În materie de telefoane pliabile Samsung este cel mai bun din lume. Nu are concurență în acest domeniu, gigantul tech lansând un...