Gear S4 cu o baterie mai mare și o nouă opțiune de culoare

1322

Samsung Gear S4 va fi noul succesor al familiei Gear. Am scris cu ceva timp în urmă că Samsung dezvoltă un succesor al smartwatch-ului Gear S3 sub numele de cod Galileo care este cunoscut momentan după numărul de model SM-R800. Deoarece Gear S3 Classic și Frontier aveau numerele de model SM-R770 și respectiv SM-R760, este clar că noul dispozitiv este un succesor al lui Gear S3 și bineînțeles ar putea fi Samsung Gear S4.

Cunoscutul „ghicitor” în stele Ice Universe, a dezvăluit recent într-o postare pe Weibo – un cunoscut microblog din China, că Samsung Gear S4 va avea o baterie mai mare decât predecesorii săi. Postarea spune că Gear S4 va veni cu o baterie de 470 mAh, față de una de 380 mAh cât are Gear S3. Deși sursa are o istorie relativ bună a postărilor, este încă un zvon – unul care majoritatea dintre noi ar dori să fie adevărat. În comparație cu foarte multe alte smartwatches, durata de viață a bateriei este deja una dintre punctele forte ale ceasurilor inteligente produse de Samsung. Cu o baterie mai mare, sigur această independență energetică va crește și mai mult.

O altă informație de ultim moment despre Samsung Gear S4 este că acesta va avea o nouă nuanță de culoare. Gear S4 va include și o culoare aurie pentru una dintre variante. Astfel Gear S4 va fi disponibil în trei culori. Putem confirma acum că Samsung Gear S4 va veni în argintiu, auriu și negru.

Știm deja că vor exista două variante diferite ale modelului Gear S4, la fel ca predecesorul Gear S3 Classic și Gear S3 Frontier și ambele vor avea modele compatibile cu LTE. Samsung va continua să ofere modele separate pentru clienții care doresc un aspect sportiv sau la modă.

Acest lucru ar putea însemna că Gear S4 cu numărul de model SM-R800 și modelul RM-R805 (LTE) va fi versiunea sportivă a smartwatch-ului Samsung, în timp ce modelul SM-R810 și modelul SM-R815 (LTE) vor fi versiunea Gear S3 Classic. Variantele LTE ale acestui smartwatch sunt testate în Statele Unite.

LTE sau Long-Term Evolution este un standard pentru comunicații fără fir de mare viteză pentru telefoane mobile și terminale de date. LTE este de obicei comercializat ca 4G LTE, dar acesta nu îndeplinește criteriile tehnice ale unui serviciu wireless 4G. Numai telefoanele multi-band sunt capabile de a utiliza LTE.

Din păcate, nu s-au scurs prea multe lucruri despre viitorul smartwatch Samsung până acum. Cele două smartwatch-uri Gear S3 Classic și Frontier au fost prezentate la IFA Berlin, deci nu va fi surprinzător dacă Samsung urmează același model și pentru Gear S4. O lansare alături de Samsung Galaxy Note 9 nu este, de asemenea, exclusă.

Cu lansările lui Galaxy Note 9, Samsung Gear S4, Samsung Galaxy Tab S4 și difuzorul Samsung Bixby va fi o perioadă următoare destul de plină pentru Samsung, fanii vor fi ocupați și sperăm că Samsung ne va aduce mai multe noutăți cu aceste dispozitive.

SURSĂSamMobile