Detalii despre Samsung Gear S4 (Gear Sport) au apărut în presă

1514

Samsung va anunța oficial un nou dispozitiv wearable pe 30 august la IFA 2017 din Berlin, Germania, și probabil va fi un nou smartwatch. Detalii despre noul dispozitiv au apărut în mass-media sud-coreeană.

La începutul lunii august iLoveSamsung anunța că Samsung Gear S4 va fi lansat la IFA 2017 Berlin. Știrea în premieră absolută pentru Europa era preluată din The Korea Herald.

Este timpul pentru un nou Samsung Gear S4. Dar s-ar putea ca numele să nu fie Samsung Gear S4. Pare mai probabil ca smartwatch-ul Samsung de generație viitoare să fie numit „Samsung Gear Sport„.

Samsung a prezentat modelul Gear S3 exact acum un an la IFA Berlin 2016. Detaliile despre acest nou model wearable au apărut în mass-media coreeană, iar Samsung Gear Sport arată destul de mult ca Gear S3: are un display rotund, un număr de model Samsung SM-R600 și va rula pe cea mai recentă versiune a sistemului de operare Samsung Tizen, Tizen 3.0.

De asemenea, a trecut deja certificarea FCC, ceea ce reprezintă un pas important înainte de lansarea pe piață a dispozitivului. Datele FCC au arătat că dispozitivul va fi fabricat în Vietnam la fel ca Gear Fit 2 Pro.

Evident, că rezistența la o presiune a apei de 5 ATM este caracteristica cea mai importantă ce vine cu noul Gear Sport. 5 atmosfere este presiunea apei la aproximativ 50 metri adâncime, ceea ce înseamnă că veți putea înota și scufunda cu noul smartwatch Samsung, fără să vă faceți griji cu privire la deteriorarea acestuia.

Adâncimea de 50 de metri se poate atinge în general numai de scafandri cu aparate de scufundat. Presiunea la scufundare creşte cu circa o atmosferă pentru fiecare 10 metri de adâncime. Groapa Marianelor, din Oceanul Pacific, este punctul cel mai adânc din apele de pe Pământ are 11.034 metri.

Compania a prezentat de curând și noua sa brațară de fitness Gear Fit 2 Pro cu o aplicație dedicată antrenamentului de înot și ne așteptăm ca aceleași măsurători detaliate pentru înotători să fie disponibile pe Samsung Gear S4 Sport.

Un senzor de monitorizare a ritmului cardiac va fi prezent și, având în vedere că majoritatea smartwatch-uri sunt destinate sportivilor și în general celor care fac sport, ne așteptăm să vedem și un GPS la bord.

Samsung Gear S3 de anul trecut a venit într-un model independent, conectat la tehnologia LTE, și ne așteptăm ca Gear Sport să aibă un model independent similar cu cel de anul trecut, pentru a utiliza smartwatch-ul fără să aveți telefonul în apropiere.

Datele de la Wi-Fi cu Tizen 3.0 arată, de asemenea, că Gear S4 Sport va veni cu suport Wi-Fi, Wi-Fi b / g / n și Wi-Fi Direct pentru transferul de date.

În continuare, Gear Sport va dispune de rama rotativă cunoscută pentru interacțiune. Tizen 3.0 oferă API-ul Vulkan pentru performanțe grafice mai clare și adaugă o mulțime de îmbunătățiri ale performanței. Cu toate acestea, nu ne așteptăm să vedem o reproiectare majoră în ceea ce privește meniurile ceasului.

Nu știm încă dacă noul smartwatch de top de la Samsung va dispune de asistentul inteligent Bixby. Este oare posibil ca Samsung să ne facă o surpriză?

Recent, un reprezentant Samsung a fost întrebat dacă Bixby vine pe smartwatch-urile Gear în viitor, el a spus: „Cu siguranță, Bixby este asistentul care îl vom regăsi în viitor pe multe alte dispozitive Samsung, pe ceasuri, televizoare sau frigidere.“

Oricum lansarea este foarte aproape. Ne vom lămuri la IFA Berlin.

Prețul așteptat pentru Gear Sport ar trebui să fie de aproximativ 300 până la 400$ USD.

SURSĂPhoneArena