Acasă Stiri Germania vrea 7 ani de actualizări pentru telefoanele Samsung și Apple

Germania vrea 7 ani de actualizări pentru telefoanele Samsung și Apple

La începutul anului, Samsung a anunțat că va furniza celor mai recente telefoane actualizări de securitate timp de patru ani. Cu aceasta, Samsung a transformat o politică practică care fusese utilizată de ceva timp într-o politică oficială. Cu toate acestea, Germania vrea mai mult. Guvernul german dorește ca producătorii de telefoane precum Samsung și Apple să ofere suport software timp de șapte ani. Piesele de schimb trebuie, de asemenea, să fie disponibile imediat și accesibile în această perioadă.

În negocierile cu un comitet al Uniunii Europene, guvernul german vrea să oblige producătorii de telefoane precum Samsung și Apple să ofere suport software pentru șapte ani în viitor. Mai exact, dispozitivele ar trebui să primească în continuare actualizări de securitate cu mult timp după lansarea inițială. Deci nu este neapărat vorba de actualizări ale sistemului de operare – atât timp cât securitatea rămâne în ordine.

Actualizări timp de 7 ani pentru Samsung în Germania

În plus, piesele de schimb trebuie să fie disponibile rapid și la un preț rezonabil timp de șapte ani. Trebuie stabilite termenele maxime legale de livrare pentru aceste piese. Tabletele trebuie să aibă o perioadă de asistență de șase ani. În viitor, bateriile ar trebui să aibă cel puțin 80% din capacitatea lor după 1.000 de cicluri de încărcare.

O comisie UE lucrează în prezent la o propunere care cere nu șapte, ci cinci ani de sprijin. Guvernul german vrea ca nivelul să fie ridicat și mai mult în viitor. În propunerea actuală există un termen de livrare maxim de cinci zile pentru piesele de schimb. Cu noile propuneri, UE – și Germania cu atât mai mult – dorește să creeze o piață care să faciliteze utilizarea telefoanelor pentru mai mult timp. Asistența software mai lungă vă ajută în mod evident. Dar termenele scurte de livrare pentru piesele de schimb ar trebui, de asemenea, să vă împiedice să fiți mai mult sau mai puțin forțați să cumpărați un telefon nou.

Germania are cea mai mare economie din Europa. Este a patra cea mai mare economie din lume după PIB-ul nominal. Germania este al treilea cel mai mare exportator și importator de bunuri din lume.

Dar… desigur, producătorii de telefoane gândesc diferit acest lucru. Un grup numit Digitaleurope reprezintă interesele Apple, Samsung și Huawei, printre altele. Organizația propune o perioadă de trei ani pentru actualizările de securitate și doi ani pentru actualizările funcționale.

În plus, Digitaleurope dorește ca producătorii de telefoane să aibă mai mult timp pentru a se pregăti pentru noile reguli. Obligația de a garanta disponibilitatea pieselor de schimb ar trebui să se aplice numai bateriilor și afișajelor. Aceste baterii trebuie să reziste nu la 1.000, ci la 800 de cicluri de încărcare cu 80% din capacitatea inițială.

Va fi greu de realizat acest lucru pe termen scurt

Propunerile germane se referă la viitoarele modificări ale Directivei europene 2014/53 / UE, conform GalaxyClub. Deoarece aceasta este o directivă, noile norme nu se vor aplica imediat în Uniunea Europeană. Depinde de fiecare stat membru să adopte o legislație concretă care să respecte directiva.

Conform planurilor actuale, noua directivă se va aplica începând cu 2023. Prin urmare, pe termen scurt nu ar trebui așteptate modificări concrete care vă vor aduce beneficii în calitate de consumator. Dar este clar că UE va crește presiunea asupra producătorilor de telefoane pentru a produce dispozitive care durează mai mult. Dacă perioada de actualizări va fi la fel de mare pe cât îi place Germaniei, rămâne de văzut în viitorul apropiat.

Stiri

Frigiderele Samsung cele mai bune în evaluarea StiWa din Germania

Frigiderele Samsung au fost recunoscute ca fiind cele mai bune frigidere din Germania. Cea mai mare organizație și fundație germane a consumatorilor...

Samsung în parteneriat cu muzeul Louvre pentru lucrări de artă în Art Store

Samsung a semnat zilele trecute un parteneriat cu Muzeul Luvru (Louvre în franceză), renumitul muzeu de artă din Paris. Prin această colaborare...

Samsung Display produce în masă ecrane OLED de 90Hz pentru laptopuri

Laptopurile de jocuri OLED ar putea fi în curând un lucru comun datorită Samsung Display. Subsidiara Samsung crește producția în masă a...

Seria Galaxy S22 fără cameră sub afișaj: ecran Infinity-O ca seria S21

Apar tot mai multe zvonuri despre seria Galaxy S22 și nu vor conteni până la lansarea propriu-zisă. Noua serie emblematică Samsung va...

Galaxy Book Flex 3 Alpha certificat de FCC, rulează Windows 11 Pro

Samsung pare să dezvolte o continuare directă a laptopului Galaxy Book Flex 2 Alpha în așteptarea marelui anunț Microsoft Windows 11 de...

Galaxy Watch 4 Golf Edition a fost lansat de Samsung în Coreea de Sud

La modelele Galaxy Watch și Watch Active 2, Samsung a lansat și o ediție specială Golf Edition. Ambele ceasuri au avut succes...

Galaxy S22 Ultra cu încărcare de 45W și noi detalii despre Exynos 2200

Acum, când seria Apple iPhone 13 a fost lansată oficial, în timp ce Galaxy Z Fold 3 și Galaxy Z Flip 3...