Galaxy Note 5 actualizat cu Android 7.0 Nougat în Turcia

1931

Samsung Turcia a publicat un desfășurător detaliat cu datele de actualizare a dispozitivelor Samsung cu Android 7.0 Nougat în țară, luna trecută.

Foaia de parcurs a menționat atunci când această actualizare, de mult-așteptată, va fi disponibilă pentru Samsung Galaxy S6 și S6 Edge.

De asemenea, în program a apărut și data la care ar trebui să ne așteptăm ca Samsung Galaxy Note 5 să primească Android Nougat, până la jumătatea lunii martie.

Acum am primit informația că Galaxy Note 5 a primit actualizarea Android 7.0 Nougat, și începînd din 17 martie va rula pe această actualizare.

Samsung rulează versiunea de firmware N920CXXU3CQC7 în Turcia. Update-ul are puțin sub 1.3 GB, care are sens având în vedere că este o actualizare majoră.

Reamintim că Samsung Galaxy Note 5, a fost lansat în luna august 2015, cu un display de 5,7 inch, Super AMOLED capacitive touchscreen, 1440×2560 rezoluție și Corning Gorilla Glass 4.

Senzor de amprentă digitală (montat frontal), accelerometru, giroscop, proximitate, busolă, barometru, ritm cardiac, o baterie de 3.000 mAh, cameră spate 16 MP, f/1.9, 28mm și selfie de 5MP.

 În primele trei zile de vânzare, peste 75.000 de unități din Samsung Galaxy Note 5 (împreună cu S6 Edge +) au fost vândute în Coreea de Sud, depășind rata vânzărilor de modele din anul anterior. Un studiu detaliat realizat de AnTuTu arată că acest smartphone a fost unul dintre cele mai populare dispozitive Android în prima jumătate a anului 2016. 

Este posibil să dureze un timp pentru ca actualizarea să se implementeze în toate regiunile țării, dar cel puțin proprietarii de Samsung Galaxy Note 5 din Turcia pot fi siguri că Android 7.0 Nougat va rula pe telefonul lor.

Acest lucru ne face să credem că Samsung va începe foarte curând actualizarea lui Galaxy Note 5 cu Android 7.0 Nougat și în alte piețe din zonă în viitorul apropiat.

Ne așteptăm ca actualizarea să meargă și spre alte piețe din întreaga lume, în săptămânile imediat următoare.

VIANeowin
SURSĂSamMobile