Actualizare Samsung Good Lock, readuce unele caracteristici pe Home Up

408
Actualizare Samsung Good Lock readuce unele caracteristici pe Home Up
Sursa Foto: via androidpolice.com

Când Samsung a actualizat Good Lock pentru Android 11 acum câteva luni, Home Up și Task Changer au fost unite. Cu această ocazie Task Changer a pierdut mai multe caracteristici. Acum Samsung a actualizat încă o dată modulul Goog Lock, restaurând multe dintre temele vechi și adăugând câteva caracteristici utile noi.

Dacă vă uitați în partea din stânga jos a ecranului de prezentare generală, veți vedea un buton mic cu o grilă 3×3 în interior. Dacă atingeți butonul, aplicația va afișa în ecran divizat și o listă de aplicații compatibile pe care să le deschideți. Dacă acest lucru vi se pare familiar, așa este. Funcția a fost disponibilă în Good Lock pentru Android 10, dar nu a făcut saltul la Android 11. Este un instrument util, de care ne bucurăm să vedem că a revenit.

Actualizarea Samsung Good Lock, readuce caracteristici la Home UP

Când Task Changer a fost combinat cu Home Up, doar trei dintre cele șase opțiuni de aspect au supraviețuit tranziției: listă, grilă și stivă. Lista verticală și lista subțire au fost acum adăugate din nou, conform AndroidPolice. Acum doar caruselul este singurul care lipsește în acțiune. Dar, deoarece aceasta a fost una dintre versiunile mai puțin populare, probabil nu va reveni.

Dacă utilizați una dintre cele trei aspecte de listă, puteți activa „lista circulară”. Aceasta va schimba animația de derulare atunci când este în prezentare generală. În loc ca aplicațiile dvs. recente să se deruleze în sus și în jos în linie dreaptă, acestea se vor roti în jurul părții din dreapta a ecranului. Este subtil, dar arată minunat pe un ecran de 120Hz.

Good Lock este o aplicație lansată de Samsung în 2016. Good Look include o varietate de opțiuni de personalizare, inclusiv tematici, modificări UI și multe altele. De atunci, aplicația a fost actualizată permanent de Samsung.

În cele din urmă, cu noua actualizare Good Lock vom primi în curând și un modul nou. Jurnalul de schimbări pentru Good Lock spune că este „gata pentru noua aplicație Routine+”. După nume, credem că are legătură cumva cu Bixby Routines. Pe lângă numele care indică conexiunea, trebuie remarcat faptul că Bixby Routines a început ca un modul Good Lock. Rămâne de văzut dacă acest modul își propune să îmbunătățească ceea ce avem în prezent sau nu.