Good Lock (2020) va fi lansată în februarie cu suport pentru Android 10

935
Sursa Foto: SamMobile.com

Good Lock este o aplicație de personalizare a dispozitivelor Samsung lansată pentru prima dată în 2016. Inițial a fost lansată cu suport pentru Android 6 Marshmallow. Samsung a lăsat aplicația cu Android 6 până în 2018 când a actualizat-o cu suport pentru Android 8.0. Good Lock (2019) a sosit la puțin timp după ce a fost lansat sistemul de operare Android Pie. Acum primim Good Lock (2020).

Fiind o aplicație foarte apreciată de utilizatorii de smartphone-uri Galaxy, oamenii s-au întrebat când va fi lansat Good Lock (2020). Aplicația urmează să fie actualizată acum cu suport pentru Android 10 și One UI 2.0. Samsung a dezvăluit acum că Good Lock (2020) va fi lansat pe 3 februarie.

Good Lock 2020 va fi lansat în câteva săptămâni

Responsabilul dezvoltării Good Lock a confirmat pe forumul oficial Samsung Coreea că ultima iterație a aplicației va fi lansată mai devreme decât a apărut anul trecut. Good Lock (2019) a fost lansat pe 7 martie anul trecut. Samsung va lansa noua aplicație Good Lock (2020) cu o lună mai devreme de data aceasta. Good Lock va ajunge pe toate smartphone-urile Samsung de la Galaxy M11 până la Samsung Galaxy S20.

De asemenea, a fost explicat de ce este nevoie de ceva mai mult timp pentru a actualiza Good Lock. Spre deosebire de alte aplicații care necesită doar o actualizare minoră pentru a fi compatibile cu cea mai recentă versiune Android, Good Lock trebuie reelaborat integral pe baza versiunii platformei Android.

Aplicațile mobile sunt un software conceput pentru a rula pe un telefon, tabletă sau un smartwatch. Aplicațiile au fost destinate inițial pentru asistență în materie de productivitate, precum e-mail, calendar și date de contact. Au apărut în 2008 și au devenit foarte populare din 2010.

Good Lock (2020) va respecta principiul de design One UI 2.0 și va susține modul nocturn la nivel de sistem. Caracteristicile principale ale aplicației au fost îmbunătățite și ele. Lockstar va avea posibilitatea de a aranja în mod automat elemente care să se potrivească cu fundalul prin utilizarea AI pe dispozitiv. A fost adăugată o vizualizare detaliată a notificărilor, solicitată de mai mulți utilizatori.

Mai multe noutăți și îmbunătățiri pe Good Lock (2020)

Stilul vertical a fost adăugat la Task Changer în timp ce LockStar primește o funcție personalizată pentru ecranul de blocare. De asemenea, s-au îmbunătățit și Sound Assistant, One Hand Operation și ThemePark. Au fost câteva probleme cu NavStar în timpul dezvoltării, așa că este de așteptat să fie gata puțin mai târziu decât pe 3 februarie.

Noi funcții sunt, de asemenea, dezvoltate pentru ecranul de start, pe lângă noile imagini de fundal. Acestea vor fi puse la dispoziție și în linie. Good Lock (2020) va fi lansat pe 3 februarie inițial în Coreea de Sud. În cele din urmă, va ajunge pe toate celelalte piețe.