Acasă Stiri Seria Galaxy S21 în programul Google Android Enterprise Recommended

Seria Galaxy S21 în programul Google Android Enterprise Recommended

Programul Google Android Enterprise Recommended (AER) certifică dispozitivele Android pentru implementarea în întreprinderi. De la lansarea sa în 2018, Google a certificat peste 150 de dispozitive de la o varietate de producători, inclusiv Motorola, LG, OnePlus, OPPO și multe altele. Aceste dispozitive trebuie să îndeplinească anumite criterii pentru a ajunge pe această listă.

Android Enterprise Recommended pretinde o specificație hardware minimă, suport pentru implementarea în bloc cu înregistrare zero-touch, actualizări regulate de securitate Android în termen de 90 de zile de la lansarea de la Google pentru o perioadă de minimum 3 ani. La sfârșitul anului trecut seriile Galaxy Note 20, Galaxy S20 și Galaxy Tab S7 au primit certificarea AER. Acum, cea mai recentă serie emblematică Galaxy S21 a companiei este pe lista dispozitivelor certificate AER.

Dacă sunteți în căutarea de dispozitive pentru a fi implementate în întreprinderi, trebuie să căutați unul cu ștampila AER. Potrivit XDA-Developers, seria S21 cu Galaxy S21, Galaxy S21+ și Galaxy S21 Ultra, are acum viza programului Android Enterprise Recommendes.

Hiroshi Lockheimer, vicepreședinte al platformelor și ecosistemelor de la Google, a confirmat că seria Galaxy S21 a primit certificarea AER. „Pentru cei interesați să folosească seria S21 pentru muncă, veți fi încântați să aflați că este un dispozitiv Android Enterprise Recommended. Seria Galaxy S21 depășește cerințele ridicate de hardware și software ale programului pentru utilizare în afaceri”. A spus Lockheimer la Galaxy Unpacked 2021.

Dispozitivele certificate cu AER trebuie să îndeplinească cerințe stricte pentru hardware și software. Sunt certificate printre altele Motorola Moto G9 Power, Nokia 8.3 5G și One Plus Nord. Mai sunt certificate AER și Sony Xperia 10 II, Google Pixel 4 XL, BlackBerry KEYone sau LG V40 ThinQ.

Chiar dacă Hiroshi Lockheimer a confirmat includerea seriei Galaxy S21 în AER, până acum site-ul oficial Google care urmărește toate dispozitivele care au o astfel de certificare nu listează niciuna dintre cele mai recente versiuni ale Samsung. Interesant este că nici dispozitivele Galaxy care au fost certificate la sfârșitul anului trecut nu sunt menționate.

Seria Samsung Galaxy S20, Galxy Note 20 și seria Samsung Galaxy Tab S7 nu se regăsesc în listă. Nu este clar de ce. Ar putea pur și simplu să fie o scăpare din partea echipei care actualizează telefoanele care apar acolo.

Stiri

Samsung Galaxy M42 vine în Europa în mai multe culori

Au trecut câteva luni de când am scris că Samsung dezvoltă un smartphone Galaxy M42. De atunci nu s-a mai știut prea...

Samsung aduce o altă caracteristică emblematică la Galaxy A52

Luna trecută am scris că Galaxy A52 va veni cu un ecran Super AMOLED cu rata de 90Hz / 120Hz. De asemenea,...

Samsung lucrează la următorul procesor Exynos mid-range

Samsung lucrează la un nou sistem pe chip (procesor) cu numărul de model S5E5515. Nu este clar încă sub ce nume va...

Galaxy Tab S7 Lite testată pe Geekbench cu Snapdragon 750G

Tableta Samsung Galaxy Tab S7 Lite este posibil să apară mai devreme decât ne așteptam în acest an. Dacă sunteți în căutarea...

Galaxy Xcover 5, confirmat cu dual-SIM aproape de lansare

Următorul telefon robust Samsung pentru 2021 este cu un pas mai aproape de a ajunge pe rafturi. Noul smartphone Samsung Galaxy Xcover...

Samsung Galaxy E02 are pagină de asistență live, lansare iminentă

Samsung este în plină activitate de lansare a noi smartphone-uri. Dar oare când nu este Samsung ocupat cu așa ceva? După lansarea...

Cipul Snapdragon X60 5G pentru iPhone 13 va fi fabricat de Samsung

Cipul Snapdragon X60 5G pentru Apple iPhone 13 va fi realizat de cel mai mare rival al companiei americane - Samsung. Cu...