Un Halloween monstruos de gustos cu Samsung și Andrea Mainardi

839

Noaptea de Halloween este peste noi și siguri veți organiza o petrecere cu această ocazie. Pentru un banchet gastronomic fantasmagoric, Samsung și Andrea Mainardi, un tânăr bucătar italian inovator, au gândit o rețetă în ton cu Haloween-ul, nu chiar înspăimântătoare dar gustoasă. Andrea Mainardi pregătește într-un stil modern, inedit și folosind tehnologii moderne, o tartă cu dovleac.

Pentru a organiza petrecerea perfectă de Haloween nu este neapărat nevoie de dinți de vampiri, vrăjitoare zburând pe mături, bezele din oase sau păianjeni de ciocolată. Totuși dovleacul este și el unul dintre simbolurile sărbătorii de Haloween și va fi în prim-planul acestei rețete.

Si, mai este ceva în prin-plan, ceva fără de care Andrea Mainardi nu ar reuși o mâncare atât de gustoasă. Cuptorul Samsung Dual Cook Flex cu uși duble și camere de gătit independente. Secretul obținerii amestecului potrivit pentru gust și delicatețe. Cuptorul inovator Dual Cook Flex de la Samsung asigură o flexibilitate maximă la gătit. Vă permite să gătiți în același timp cu diferite temperaturi și moduri, mai moale dedesubt și crocant deasupra.

De la dovleacul sculptat la plăcinta cu dovleac

Temperatura, timpul de gătire și modul de funcționare sunt reglabile individual pentru fiecare cameră de gătit. Cu Dual Cook Flex, în timp ce jumătate din cuptor funcționează pentru pregătirea unui preparat, ușa cuptorului se poate deschide fără probleme. Ușa cuptorului de aragaz este divizată în mijloc, astfel încât cuptorul poate fi deschis complet sau numai jumătatea superioară.

Samsung a proiectat și echipat ușa cu un mâner, care permite accesul doar la partea superioară a cuptorului. Astfel rămân neschimbate condițiile zonei de fierbere, asigurând astfel temperaturi stabile și controlate.

Halloween este o sărbătoare de origine celtică. Este sărbătorită în noaptea de 31 octombrie. Numele provine din limba engleză, de la expresia All Hallows’ Even – Sărbătoarea Tuturor Sfinților. Specific pentru Halloween este dovleacul sculptat. Cu ocazia acestei sărbători copiii se maschează în vrăjitori, mumii sau alte personaje și colindă pe la case. Halloweenul este sărbătoarea în care sunt vândute cele mai multe bomboane la nivel mondial.

În plus, conectivitatea Wi-Fi și aplicația SmartThings pentru smartphone-uri vă permit ca în timp ce gătiți să vă decorați casa și grădina cu felinare din dovleci, fără teama că ardeți sau afumați mâncarea. Vă puteți permite să controlați gătitul și puteți fierbe supele și ciorbele într-un mod tot mai inteligent.

Samsung Dual Cook Flex a câștigat anul acesta premiul Silver IDEA Design, acordat de Industrial Designers Society of America. Designul de înaltă calitate pentru conceptele moderne de electrocasnice Samsung au dus la schimbarea aproape totală a bucătăriei.