O husă de protecție pentru Galaxy A81 confirmă dotarea cu un S Pen

884
Sursa Foto: GizmoChina.com

Nu este un secret faptul că la vânzările excelente de smartphone-uri Samsung de anul trecut a contribuit foarte mult și seria Galaxy A. Gigantul high-tech sud-coreean a adoptat o abordare diferită în privința acestei serii, revigorând-o complet anul trecut. Samsung s-a concentrat nu doar pe modelele premium pentru seria A, ci și pe modelele de nivel mediu și buget mai mic. Se pare că anul acesta primim un Galaxy A81 cu S Pen.

Mișcarea s-a dovedit extraordinară și acum compania își intensifică eforturile pentru a duce mai departe această serie și în 2020. Deja, au apărut detalii despre mai multe modele din seria Galaxy A (2020), cum ar fi Galaxy A51, A71 și, în ultimul timp, Samsung Galaxy A81. Acum fotografii cu un set de huse pentru Galaxy A81 s-au scurs online, datorită listării pe eBay, conform GizmoChina.

Samsung Galaxy A81 cu patru camere la spate într-un modul dreptunghiular

În fotografiile cu husa pentru A81 vedem că viitorul smartphone Samsung va avea un modul foto dreptunghiular la spate. Aproape toate noile modele Samsung au adoptat un astfel de design. În acest modul se va afla o configurație quad-camera. Modulul este situat în colțul din stânga sus al panoului din spate. Dispozitivul nu va avea un senzor de amprentă montat în spate, nu există nicio decupare pentru acesta. Cel mai probabil Galaxy A81 va avea un cititor de amprente in-display.

S Pen-ul este un instrument mic în formă de stilou a cărui poziție a vârfului pe un ecran tactil poate fi detectată de ecran. Prima utilizare a unui stylus într-un dispozitiv de calcul a fost Styalatorul, conceput de Tom Dimond în 1957. Un S Pen este folosit de Samsung în seria Galaxy Note.

Ce este cel mai interesant în aceste fotografii ale husei, apare un decupaj în partea de jos exact unde Samsung poziționează de obicei celebrul său S Pen. Au mai fost zvonuri că un model premium din seria Galaxy A (2020) va fi dotat cu un S Pen, dar Samsung nu a confirmat nimic până acum. Este posibil ca Galaxy A81 să fie primul model din această serie cu un S Pen.

Galaxy A81 a fost identificat anterior cu numărul de model SM-AN815F. Nu se cunoaște aproape nimic despre Samsung Galaxy A81, a fost un zvon că va fi echipat cu 128GB de stocare. Va trebui să așteptăm să apară mai multe detalii în zilele următoare. Din listarea pe eBay aflăm că husa este destinată lui Galaxy M60s, care va avea același design ca Galaxy A81. Da probabilitatea ca un Galaxy M să aibă un S Pen este extrem de mică.