Acasă Stiri Huse pentru Galaxy S9 și o noutate husa capac spate Hyperknit

Huse pentru Galaxy S9 și o noutate husa capac spate Hyperknit

În plus față de seria de smartphone-uri Galaxy S9, Samsung intenționează să lanseze și o serie de accesorii noi pentru telefoanele sale de ultimă generație, inclusiv o husă capac spate HyperKnit.

La sfârșitul acestei luni, Samsung va prezenta seria de smartphone-uri Galaxy S9 și Galaxy S9+ la Mobile World Congress 2018 Barcelona. Odată cu noile dispozitive, producătorul smartphone-ului va lansa și o nouă gamă de accesorii, inclusiv diverse huse de protecție. Multe dintre ele vor fi similare cu cele existente, dar Samsung va lansa și un nou tip de protecție pentru Galaxy S9, HyperKnit – o husă capac pentru spatele smartphone-ului.

Prin intermediul LetsGodigital am primit câteva imagini foarte interesante de pe internet cu aceste noi huse capac pentru spate. Spunem foarte interesante pentru că ele provin din România!

Imaginile provin de pe site-ul de vânzări cu amănuntul QuickMobile din România.

Husa Capac Spate Hyperknit de culoare Gri pentru Samsung Galaxy S9 este listată la un preț de 139,90 lei. În plus, husa capac spate Hyperknit după toate probabilitățile va fi disponibilă și în culoarea roșie.

Decupajele de pe acest capac spate se află în același loc pe care l-am văzut și la alte scurgeri cu huse pentru Galaxy S9 care au apărut anterior. Se confirmă faptul că senzorul de amprentă digitală va fi într-adevăr plasat sub camera foto, în loc să fie lângă aceasta. Imaginile arată în mod clar diferența din zona camerei. Galaxy S9+ este lansat cu o cameră dublă, în timp ce Galaxy S9 are o singură cameră. Aceasta explică diferența dintre deschiderile din spate.

Pe lângă această noutate pe site-ul QuickMobile mai sunt listate și alte huse pentru Galaxy S9. Husă Capac Spate Silicon Negru și Albastru pentru Galaxy S9 și Galaxy S9+, Husa Capac Spate Negru Galaxy S9.

Recent, au fost anunțate și culorile dispozitivelor. În acest an, Samsung a ales pentru telefoanele sale culorile „Midnight Black”, „Lilac Purple”, „Titanium Gray” și „Albastru Coral”.

Coralul Albastru, insuflă bravură și forță, optimism, capacitate de a rezista și de a înfrunta vicisitudinile cu stăpânire de sine și curaj. Coralul aduce protecție prin creșterea vitalității și a încrederii în propriile resurse. Aduce bucurie, veselie și vioiciune. Insuflă dorința de acțiune, de senzații puternice și noi.

Samsung Galaxy S9 și S9+ vor fi prezentate pe 25 februarie, cu o zi înainte de începerea MWC Barcelona din Spania ce are loc în perioada 26 februarie – 1 martie 2018. Se așteaptă ca smartphone-urile să ajungă pe piață în data 16 martie 2018.

Stiri

Samsung Galaxy Z Flip 2 va fi mai ieftin și va avea afișaj de 120Hz

Nu au existat în ultimul timp foarte multe zvonuri despre a doua generație a pliantului Galaxy Z Flip. Câteva informații au apărut...

Samsung pe primul loc în Europa, Orientul Mijlociu și Africa în Q3 2020

Samsung a livrat 29,6 milioane de smartphone-uri pe piața EMEA în perioada iulie-septembrie 2020 pentru o cotă de piață de 31,8%. EMEA...

Seria Galaxy S21 posibil cu opțiunea de deblocare biometrică Bixby Voice

Se pare că Samsung intenționează să ofere Bixby Voice ca metodă de deblocare biometrică pe seria Galaxy S21. Se așteaptă ca dispozitivul...

Există încă speranțe pentru seria Samsung Galaxy Note 21

Se pare că mai avem încă șanse să vedem seria Samsung Galaxy Note 21. În ultimul timp au fost multe informații care...

Cota de piață a companiei Samsung a crescut în Canada în Q3 2020

Afacerea cu smartphone-uri a companiei Samsung a mers foarte bine pe toate piețele occidentale. Recent, gigantul tehnologic sud-coreean a detronat Apple în...

Samsung a lansat în sfârșit Chromebook seria 4 în Marea Britanie

Samsung Electronics Co Ltd. a anunțat ieri lansarea laptopurilor Chromebook 4 și 4+ în Marea Britanie. Combinând designul elegant și performanța cu...

Galaxy Z Flip 2 va avea un ecran cu rata de actualizare de 120Hz

Samsung Galaxy Z Flip a fost foarte bine primit de public și gigantul tech are în plan lansarea unui urmaș al acestuia...