Image Clipper a ajuns pe mid-ranger-ul Samsung Galaxy A53

248
Image Clipper Samsung Galaxy A53
Sursă foto: via winfuture

Seria Galaxy S23 a fost cea carea a venit pentru prima dată cu funcția „Image Clipper”, care decupează un obiect dintr-o fotografie sau videoclip. Caracteristica a fost introdusă luna trecută pe mai multe modele emblematice Galaxy mai vechi. Acum compania a trimis această funcție și modelului de gama medie Samsung Galaxy A53.

Aproape similar cu funcția „Eliminare fundal” de la Apple din iOS 16, „Image Clipper” de la Samsung decupează subiectele din fotografii și creează altele noi cu un fundal transparent. Imaginile pot fi apoi copiate cu ușurință și atașate la documente și mesaje sau partajate separat cu alte persoane. Acum instrumentul de tăiere „Image Clipper” a ajuns și pe Samsung Galaxy A53.

Samsung Galaxy A53 a primit Image Clipper

Recent gigantul sud-coreean a lansat o actualizare de software pentru Galaxy A53 în Europa. Noua versiunea de firmware adaugă instrumentul „Image Clipper” la dispozitiv. După actualizare, utilizatorii pot testa funcția mergând la Galerie și selectând o imagine cu o persoană sau un obiect clar pe ea, punând degetul pe ea pentru câteva secunde. Apoi software-ul face totul. Astfel puteți copia forma decupată și o puteți lipi în altă parte sau o puteți salva ca imagine nouă în altă parte.

Sursă foto: via WinFuture

Funcția Image Clipper pe Samsung Galaxy A53 nu are toate facilitățile care sunt pe telefoanele emblematice. Era un lucru de așteptat, dar simplul fapt că o funcție lansată în acest an cu seria Galaxy S23, ajunge acum pe acest telefon. Probabil în perioada următoare vom vedea Image Clipper pe Galaxy A73 și pe noul model Samsung Galaxy A54, potrivit WinFuture.

WinFuture este un site german fondat în 2000 cu sediul în Berlin, Germania. WinFuture oferă cele mai noi știri legate de lumea IT. De ani de zile, WinFuture ocupă este în top 10 reviste online germane IT.

Dar ce alte smartphone-uri Samsung Galaxy mai au funcția de tăiere a imaginii? Nu este clar când va apărea actualizarea în alte țări sau ce alte modele Galaxy A vor fi suportate ulterior. În afară de Galaxy A53 și modelele amintite mai sus, Samsung va activa probabil funcția și pe Galaxy A34. Mai important, toate dispozitivele trebuie să ruleze pe interfața Samsung One UI 5.1 pentru a primi această funcție.

În plus față de Galaxy A53 și seria Galaxy S23, „Image Clipper” este disponibil și pentru seriile Galaxy S20, Galaxy S21, Galaxy S22, Galaxy Note 20. Funcția este disponibilă pe Galaxy Z Fold 2 și modelele ulterioare pliabile (inclusiv modelele Flip).