Imaginea săptămânii a fost realizată cu un Samsung Galaxy S23 Ultra

647
Samsung Galaxy S23 Ultra – Smartphone Picture of the Week
Sursa Foto: @ryder_magsalin_photography

Despre Samsung Galaxy S23 Ultra aproape nu mai este nimic de spus, este pur și simplu cel mai bun telefon mobil de pe piață. Și totuși, permanent apar noi informații despre acesta, iar acum vedem, pentru a câte-a oară, de ce este în stare camera de 200 megapixelil a acestui superb telefon.

Smartphone Picture of the Week – Poza săptămânii pe smartphone este un concurs realizat de Amateur Photographer, cea mai vândută revistă de fotografie din Marea Britanie. În fiecare săptămână, revista selectează și publică cele mai bune  fotografii realizate cu un smartphone. Apoi fotografia respectivă este publicată pe site-ul web și pe rețelele sociale. Fotografia de săptămâna aceasta a fost realizată de Ryder Magsalin în Australia folosind un Samsung Galaxy S23 Ultra.

I❤️Samsung nu este un site afiliat Samsung, este un site independent, un site al fanilor Samsung. Nu facem reclame și nu acceptăm reclame plătite pe site. Cele care apar sunt reclamele impuse de Google. Link-urile de pe site vă duc direct la furnizor. Este posibil să primim un mic comision pentru achizițiile făcute folosind link-urile de pe site-ul nostru. Nimic nu se schimbă ca preț pentru tine.

Samsung Galaxy S23 Ultra – când incredibilul devine realitate

„Sunt un student de 17 ani foarte pasionat de aviație și fotografie în ansamblu. Am făcut această fotografie a galaxiei Calea Lactee cu un telefon mobil Samsung Galaxy S23 Ultra. Fotografia a fost făcută la casa de vacanță a celui mai apropiat prieten din Coal Point, NSW, Australia. De ce am făcut fotografia acolo? Suburbia în care locuiesc are prea multă poluare luminoasă pentru a atinge nivelul de detaliu așa cum se vede în fotografie.” A menționat Ryder Magsalin pentru Amateur Photographer.

La concursul Smartphone Picture of the Week nu este pentru prima dată când o fotografie făcută cu un telefon Samsung Galaxy este aleasă câștigătoare. Anterior, fotografii realizate cu un Galaxy S9, Galaxy S20 FE, Galaxy S21 FE, Galaxy S20+ sau Samsung Galaxy S21 Ultra, printre altele, au mai realizat fotografii alese ca Smartphone Picture of the Week de către revista britanică Amateur Photographer.

Amateur Photographer, fondată în 1884, este cea mai veche revistă de fotografie din lume și singura revistă foto săptămânală tipărită. Respectată pentru profesionalism este considerată biblia pasionaților foto, atât de profesioniști, cât și de amatori.

Cu un design de super-clasă, un ecran inegalabil, un procesor foarte puternic și o cameră de 200MP, Samsung Galaxy S23 Ultra are tot ce este mai bun din ce este mai bun. Pentru fotografiile în sine, însă, sistemul de cameră a lui Samsung Galaxy S23 Ultra produce fotografii impresionante. Mai exact, camera de 200 megapixeli surprinde o cantitate incredibilă de detalii. Acest lucru nu-l poate face niciun alt telefon de pe piață! Camera de 200MP și ce poate face ea, este de departe punctul forte al acestui telefon.