Acasă Stiri Scurgeri de specificații și imagini cu Galaxy J2 (2018)

Scurgeri de specificații și imagini cu Galaxy J2 (2018)

După apariția în presă a specificațiilor telefoanelor Galaxy A8 și A8+ (2018), înainte de anunțarea lor oficială de către Samsung, acum Samsung Galaxy J2 (2018), a apărut cu specificații și fotografii. Pe măsură ce ne apropiem de sfârșitul anului 2017, scurgerile de informații și zvonurile despre noile telefoane care vor fi lansate de Samsung în 2018 sunt tot mai multe și mai dese.

Site-ul german Winfuture.de, preluat de Sammobile, a postat imagini și specificații ale lui Samsung Galaxy J2 (2018). Privind imaginile și specificațiile, Galaxy J2 (2018) pare a fi un upgrade nu foarte semnificativ la actualul Galaxy J2 (2017).

Samsung actualizează periodic modelele sale mai ieftine de smartphone-uri. Acum a venit rândul lui Samsung Galaxy J2 (2018), un smartphone din segmentul entry-level, să spunem pentru începători. Pentru cei care sperau într-o reproiectare a lui Galaxy J2 de anul trecut, designul rămâne aproape la fel, are rame destul de mari pe ambele părți ale afișajului, precum și deasupra și dedesubt.

Samsung Galaxy J2 (2018) va avea numărul de model SM-J250. Telefonul vine cu o carcasă din plastic și va cântări în jur de 153 de grame. Acesta va avea un display SuperAMOLED de 5 inch, a trecut de la 4,7 inch la 5 inch, dar păstrează aceeași rezoluție nu prea impresionantă de 960 x 540 pixeli. Spre deosebire de seria Galaxy A8 2018, Galaxy J2 (2018) va avea un raport de aspect de 16: 9 și va avea butoanele capacitive obișnuite pe față.

Galaxy J2 (2018) va fi alimentat de un procesor quad-core Qualcomm Snapdragon 425 cu patru nuclee Cortex-A53 de 1,4 GHz. Acesta va conține de asemenea memorie RAM de 1,5 GB și memorie internă de 16 GB împreună cu un slot dedicat pentru card microSD. Va fi un telefon dual-sim.

Camerele foto de pe Samsung Galaxy J2 J250F (2018), sunt de 8 MP spate și 5 MP de pe partea din față, ambele cu bliț.

Blitz – flash în engleză, este un dispozitiv, care produce o lumină artificială (între 1/1000 până la 1/200 dintr-o secundă) la o temperatură de culoare de 5.600 – 5.700 grade Kelvin pentru a ajuta la iluminarea unei scene. În 1851 William Henry Talbot face prima fotografie utilizând iluminarea prin descărcare electrică (strămoșul blitz-ului).

 Telefonul va fi alimentat de o baterie detașabilă de 2.600mAh și va fi lansat cu deja „depășitul” sistem de operare Android 7.1.1 Nougat. Capacitatea bateriei combinată cu afișajul Super AMOLED cu rezoluție redusă, ar trebui să asigure o viață destul de bună a bateriei.

Samsung Galaxy J2 (2018) este așteptat să fie lansat în următoarele săptămâni și este destinat țărilor în curs de dezvoltare. Galaxy J2 a avut succes și este foarte popular în India și Rusia. Informațiile vehiculate spun că va avea un preț de aproximativ 115 euro.

Stiri

Smartphone-ul dvs. probabil vă spionează – iată cum să verificați

Aveți grijă la ceea ce discutați în când smartphone-ul este aproape deoarece asistentul dvs. virtual trage cu urechea la conversații. Sigur că...

Galaxy Z Fold 3, fără Exynos, dar cu Snapdragon 888 și o baterie mai mică

Vara se apropie și la fel și lansarea lui Samsung Galaxy Z Fold 3 și a lui Samsung Galaxy Z Flip 3....

Samsung rămâne nr. 1 pe piața smartphone-urilor la nivel global

Samsung și-a păstrat locul unu în lume pe piața smartphone-urilor în primul trimestru din acest an. Un lucru de demn de remarcat...

Samsung SmartThings: un control îmbunătățit asupra dispozitivelor Galaxy

Samsung Electronics Co. a anunțat că ecosistemul său lansat recent, SmartThings Find, continuă să crească rapid. În acest moment cuprinde peste 70...

Capacitatea bateriei pe Samsung Galaxy Z Fold 3 dezvăluită de 3C

Recent publicația sud-coreeană The Elec a scris că Samsung Galaxy Z Fold 3 va sosi cu un ecran interior mai mic. De...

Samsung Galaxy Z Fold 3 și Galaxy Z Flip 3 posibil cu certificare IP!

Durabilitatea rămâne o preocupare pentru smartphone-urile pliabile, iar Samsung ține cont de acest lucru cu fiecare nouă generație. Samsung Galaxy Z Flip...

Samsung Galaxy F52 5G a fost certificat de Bluetooth SIG

Samsung a început să lanseze mai multe smartphone-uri 5G și din gama Galaxy M. Dar, compania nu se oprește aici, un nou...