Primele imagini cu Galaxy J7 Duo, are bliț LED în față

1455

Cele mai recente informații despre Samsung Galaxy J7 Duo (2018), sugerează că smartphone-ul este aproape gata pentru lansare. Zilele trecute gigantul sud-coreean a încărcat deja manualul telefonului pe site-ul său, astfel că este doar o chestiune de timp până când Galaxy J7 Duo va deveni oficial.

Acum, o fotografie care arată partea din față a telefonului a apărut în mediul online, imaginea provine din China. Imaginea confirmă unele detalii pe care le știm deja, dar și blițul cu LED-uri orientat spre față și butonul de acasă destinat a găzdui senzorul de amprentă digitală.

Galaxy J7 Duo (2018) este cu siguranță unul dintre dispozitivele destul de neobișnuite ale companiei Samsung, deoarece vine cu două camere foto spate (13MP + 5MP), o caracteristică pe care Samsung o rezervă de obicei pentru dispozitivele sale high-end. Configurația cu două camere și un bliț cu LED-uri orientat spre față este pentru cei care doresc să facă fotografii reușite chiar și în condiții de lumină mai slabă. Restul specificațiilor telefonului sunt pentru un dispozitiv mid-range: procesorul Exynos 7885, afișajul HD de 5 inch și memorie RAM de 3 GB.

De asemenea, va fi disponibil și un senzor de amprentă digitală, dar nu pe spatele telefonului, telefonul fiind livrat cu un buton fizic de acasă. De asemenea, telefonul dispune de un buton Bixby dedicat, are microUSB și jack audio de 3,5 mm. Un aspect pozitiv este că va veni cu Android 8.0 Oreo din cutie.

Samsung Galaxy J7 Duo a fost un telefon care a fost lansat vara trecută cu specificații destul de solide, un telefon de la mijlocul gamei Samsung. Avea un display Super AMOLED de 5,5 inch, procesor Exynos 7870, memorie RAM de 3 GB, memorie de 16 GB, baterie de 3.600 mAh și o cameră de 13 MP.

Samsung Galaxy J7 Duo (2018) este unul dintre numeroasele smartphone-uri Android din gama medie, care se așteaptă să-și facă debutul pe piață în lunile următoare. Am mai scris în ultimele săptămâni despre diferite modele Galaxy J7 care pot avea specificații similare, dar nume diferite gen Galaxy J7 Crown, așa că mulți dintre voi probabil știți deja despre existența sa.

Samsung Galaxy J7 Duo este de așteptat să fie lansat inițial în India. Este posibil ca telefonul să fie lansat la nivel mondial, dar sub diferite nume și nu neapărat cu aceleași specificații. Sperăm că va avea un preț competitiv peste tot în lume.

India are o populație de peste 1,2 miliarde de locuitori și aici se vorbesc mai mult de 1.000 de dialecte. India consumă jumătate din cantitatea de whisky produsă la nivel global, în 2012, aproximativ 1,2 miliarde de litri de whisky s-au băut în India.

SURSĂPhoneArena