Imagini cu noua versiune negru lucios a lui Galaxy S7 Edge

1538

Noua versiune de negru lucios a lui Samsung Galaxy S7 Edge a apărut în toată splendoarea sa și arată uimitor.

Cu câteva zile în urmă, am scris că Samsung intenționează să lanseze o versiune de culoare, negru lucios pentru Galaxy S7 / S7 Edge.

Pentru a fi sinceri, culoarea negru onix pentru Galaxii este prin natura sa destul de lucioasă, dar, evident nu este suficient de lucioasă pentru Samsung.

„Scurgeri de imagini” de la Weibo, ne oferă o scurtă incursiune în ceia ce doar presupuneam, o comoară de Onix, negru lucios.

Aceste imagini vin prin „amabilitatea” unui cont Weibo care aparține unui oficial Samsung care operează în China, care – în mod evident – nu este un foarte bun fotograf, dar, acum putem arunca o privire asupra culorii lui Galaxy S7, din mai multe unghiuri.

imagini-cu-negru-lucios-la-galaxy-s7-edge

Nu știm dacă va fi predispus la zgârieturi, dacă atrage scamele sau dacă rămân urme de amprente, nici dacă va fi lansat la nivel mondial.

Totuși văzând că versiunea Albastru Coral, a fost lansată cu succes pe mai multe piețe, ne așteptăm ca noua culoare negru lucios să urmeze același exemplu.

Noua Galaxie, foarte apropiată, fără nici un compromis tehnologic, și design de super clasă, apropie ficțiunea și mai mult de realitate.

VIASamMobile