Imagini cu smartphone-ul Galaxy Note 9 în toată splendoarea sa

2527

O imagine aparent oficială a lui Samsung Galaxy Note 9 a apărut online. Este prima imagine bună de acest gen, care arată viitoarea navă amiral Samsung în toată splendoarea sa. Imaginea scoate în evidență, de asemenea, noul S Pen, care va livrat cu receptorul. Aveam anterior o bucățică din noul S Pen, atunci când unele materiale promoționale pentru Galaxy Note 9 a apărut săptămâna trecută.

Am scris de mai multe ori că Galaxy Note 9 va arata oarecum similar cu predecesorul său Galaxy Note 8. Această imagine de presă reiterează acest lucru. Imaginea a fost lansată on-line de Evan Blass – @evleaks, care are un istoric solid cu astfel de scurgeri de informații.

Unele modificări de design notabile sunt prezente la partea din spate. Phabletul are o nouă carcasă pentru configurarea din spate cu dual-camera, care și-a păstrat plasarea orizontală. Senzorul de amprentă digitală este acum plasat sub senzorii camerei și nu alături de ei. Am subliniat, de asemenea, acest lucru atunci când Samsung CEO-ul Samsung Mobile DJ Koh a fost reperat public folosind Galaxy Note 9.

Această imagine, de asemenea, subliniază faptul că Samsung a optat pentru o combinație de culori albastru și auriu și, să fim sinceri, nu arată chiar atât de rău. Pen S este tot auriu, face excepție partea de sus, care are o nuanță de albastru. Aparatul în sine este în întregime albastru.

Pen S va fi conform relatărilor, unul dintre punctele forte în vânzarea acestui telefon, deoarece va fi dotat cu suport Bluetooth. Acest lucru va permite stylus-ul să ofere caracteristici pe care nimeni nu le așteptă în mod normal, de la un S Pen.

Evan Blass, cunoscut sub numele de @evleaks, este un blogger american. El a câștigat notorietate internațională cu mai multe scurgeri de informații despre smartphone-uri și tablete pe Twitter, ceea ce la făcut să fie o sursă de încredere pentru mulți jurnaliști din acest domeniu.

Suntem la mai puțin de o lună distanță de la lansarea oficială a noului phablet Samsung. Compania va prezenta pe Samsung Galaxy Note 9 la New York, la Barclays Center pe 9 august. Este de așteptat să înceapă să ia pre-comenzi de la mijlocul lunii august, cu o lansare la vânzare pe majoritatea piețelor internaționale începând cu data de 24 august.

Dincolo de unele zvonuri și speculații privind prețul și disponibilitatea, Samsung va anunța aceste lucruri oficial la evenimentul de la 9 august.

SURSĂSamMobile