Acasă Stiri Imagini cu tableta Galaxy Tab S4 cu noul S Pen și capacul...

Imagini cu tableta Galaxy Tab S4 cu noul S Pen și capacul tastaturii

Mai târziu, în această vară, probabil în timpul manifestării de la Berlin sau la New York cu Note 9, noua tabletă Samsung high-end Galaxy Tab S4 își va face apariția. În ultimul timp am aflat destul de multe detalii despre această tabletă Tab S4. Acum vedem tableta în toată gloria sa, într-un set de fotografii din bucătăria proprie a companiei Samsung.

Cunoscutul Evan Blass, care în mod regulat informează despre diferite evenimente inopinate prin intermediul contului său de pe Twitter, a postat această fotografie care arată pe Galaxy Tab S4 în culoarea argintie. Fotografia evidențiază, de asemenea, capacul opțional al tastaturii care arată similar cu capacul tastaturii lui Galaxy Tab S3, lansat în februarie anul trecut. În ciuda faptului că este modelul de culoare argintie, tableta are panoul frontal în negru – identic cu versiunea neagră a Galaxy Tab S4.

Comparativ cu fotografia scursă anterior nu vedem surprize. Nu este prezent niciun buton fizic pe partea frontală. Acest lucru sugerează că noul model ar putea include un scaner de amprente sub afișaj.

Stylusul S Pen este prezent și a suferit o schimbare considerabilă. Noul Pen S este un pic mai subțire în comparație cu ultima sa versiune.

Samsung a modernizat designul tabletei Tab S4, deși spatele său seamănă cu modelul de anul trecut. Ca și în cazul tabletei Galaxy Tab S3, Tab S4 are difuzoare stereo care au fost reglate de AKG, similar cu cele aflate pe Samsung Galaxy S9. Cu toate acestea, spre deosebire de predecesorul său, Galaxy Tab S4 are un raport de aspect de 16:10. Aceasta este o întoarcere la raportul de aspect aflat pe prima generație a seriei Tab S și este un format mai potrivit pentru vizionarea videoclipurilor.

AKG Acoustics – este o companie fondată în 1947 în Austria. Căștile AKG K240 au devenit celebre când au apărut în videoclipul lui Eddie Murphy din 1985 „Party All the Time”. În 2010, compania a primit prestigiosul premiu Grammy. Acum AKG este deținută de Samsung Electronics.

Pe imagini vedem Galaxy Tab S4 împreună cu capacul tastaturii despre care am tot auzit până acum. Acesta va fi probabil pentru vânzare ca un accesoriu suplimentar și nu este furnizat ca standard.

Așa cum am spus, știm deja destul de multe despre Galaxy Tab S4. Tableta are procesorul Snapdragon 835, o memorie RAM de 4 GB și o capacitate de stocare internă de 64 GB. În mod implicit, va rula pe Android 8.1 Oreo, desigur, inclusiv versiunea de tabletă a interfeței Samsung Experience.

Detalii despre cameră și baterie lipsesc în continuare, dar știm despre un ecran de 10,5 inch și presupunem o rezoluție de 2560 x 1600 pixeli. Evident, acesta este un panou AMOLED, la fel ca la toate tabletele din seria Tab S.

Viitoarea tabletă Galaxy Tab S4 a fost văzut luna trecută pe site-ul web al FCC din SUA și este așteptat să debuteze alături de Galaxy Note 9 și un smartwatch Samsung, care ar putea fi numit Galaxy Watch, la evenimentul Galaxy Unpacked din 9 august de la New York, dedicat în special prezentării lui Note 9. Nu este exclusă posibilitatea lansării tabletei la IFA 2018 Berlin.

Se pare că prețul lui Galaxy Tab S4 nu este mai mic decât cel al lui Galaxy Tab S3. Așadar, gândiți-vă la un preț de vânzare undeva între 650 și 700 de euro.

Stiri

Samsung a lansat Galaxy Watch 4 Classic Thom Browne Edition

După dezvăluirea edițiilor Thom Browne ale Galaxy Z Flip 3 și Galaxy Z Fold 3 luna trecută, Samsung a anunțat Galaxy Watch...

Seria Galaxy Watch 4 actualizată, stabilitatea și funcționarea îmbunătățite

O nouă actualizare pentru modelele din seria Samsung Galaxy Watch 4 este acum disponibilă în mai multe țări din Europa. Actualizarea îmbunătățește...

Galaxy S22 Ultra ar putea veni și într-o culoare atrăgătoare – roșu închis

Chiar dacă suntem la câteva luni distanță de lansarea seriei Galaxy S22, mai multe lucruri despre aceasta au fost deja dezvăluite. Am...

Apelurile video Google Duo disponibile pe Samsung Smart TV

Samsung a anunțat disponibilitatea Google Duo pe noile televizoare Samsung Neo QLED și QLED. Acest lucru facilitează efectuarea apelurilor video cu cea...

Samsung Electronics a primit 48 de premii la IDEA 2021

Samsung a anunțat ieri că a primit 48 de premii la IDEA 2021 acordate de Industrial Designers Society of America. Printre acestea sunt...

Samsung Galaxy S21 FE o „rara avis”, doar 10.000 de telefoane produse

Înainte ca Samsung să lanseze următoarea serie Galaxy S22, fanii și toți utilizatorii de telefoane mobile așteaptă pe Galaxy S21 FE. Ediția...

Google Pay disponibil pe telefoanele Samsung și pe seria Galaxy Watch 4

Google Pay poate fi folosit de luna aceasta pentru telefoanele Samsung pentru a realiza plăți contactless. Utilizatorii trebuie doar să descarce aplicația...