Acasă Stiri 61 imagini de fundal pentru Samsung Galaxy S6/S7 Edge și S8

61 imagini de fundal pentru Samsung Galaxy S6/S7 Edge și S8

Colecția de la sfârșitul acestui articol contine: forme geometrice, terenuri încântătoare, plaje superbe, vederi strălucitoare cu nopți înstelate, efecte fotografice superbe, fotografii din natură. etc.

Dacă aveți un telefon, cum ar fi Samsung Galaxy S6/S7 Edge sau S8, este destul de dificil să găsiți o imagine de fundal corespunzătoare. Este nepotrivit și inestetic să utilizați o imagine nesemnificativă de rezoluție mica, găsită undeva pe internet.

Ei bine, imagini de fundal bune pot fi în continuare descărcate de pe internet. Dar ele, trebuie să fie foarte clare ( îndrăznețe, pline de culoare, bogate), și de preferință, cât se poate mai realiste.

Dacă nu aveți timp să căutați imaginile, atunci cel mai probabil o să vă creați propriile imagini de fundal cu preferințele dumneavoastră, din fotografierea: unui peisaj din vacanță, a persoanei iubite, a câinelui sau a pisicii. Este perfect ok să folosiți astfel de poze personale, ca imagini de fundal.

În cazul în care doriți ceva diferit care să se potrivească perfect și să pună în valoare display-ul Quad HD al dispozitivului vostru preferat, am adunat pentru voi, 61 de imagini de fundal de cea mai înaltă calitate care să încânte și să inspire.

Colecția de mai jos contine: forme geometrice, terenuri încântătoare, plaje superbe, vederi strălucitoare cu nopți înstelate, efecte fotografice superbe, fotografii din natură, etc.

Cele mai multe dintre ele sunt între 2880 x 2560 pixeli și 1440 x 2560 pixeli.

 

Cum să schimbați imaginea de fundal – Instrucțiuni rapide

Pentru a descarca imaginile la rezoluția maximă, selectați miniatura de imagine de fundal care vă place din galeria de mai jos, faceți click (sau apăsați) pe imaginea de previzualizare care se încarcă, apoi faceți click-dreapta sau apăsați pe din nou pe imagine pentru a o salva pe smartphone.

Schimbarea imagini de fundal se poate face în câteva moduri diferite, vom descrie doar cea mai ușoară și mai rapidă metodă.

Apăsați și mențineți apăsat oriunde pe ecranul dispozitivului dumneavoastră, acolo unde nu există o pictogramă de aplicație sau un ceas, iar ecranul se va micșora la un mod de personalizare “Customize Mode”.

De aici puteți rearanja pictogramele, schimba ceea ce este pe ecranul principal precum și să personalizați imaginea de fundal. Acum, puteți alege dintr-o listă de imagini de fundal pre-instalate, sau selectați „Vezi galeria/View Gallery„, pentru a selecta imaginea descărcată anterior. Pur și simplu găsiți și selectați imaginea dorită și apăsați „Folosește ca imagine de fundal/Set Wallpaper„.

Așa că, fără a mai sta pe ganduri, vă invităm să explorați galleria cu imagini de fundal, de mai jos:

Stiri

Smartphone-ul dvs. probabil vă spionează – iată cum să verificați

Aveți grijă la ceea ce discutați în când smartphone-ul este aproape deoarece asistentul dvs. virtual trage cu urechea la conversații. Sigur că...

Galaxy Z Fold 3, fără Exynos, dar cu Snapdragon 888 și o baterie mai mică

Vara se apropie și la fel și lansarea lui Samsung Galaxy Z Fold 3 și a lui Samsung Galaxy Z Flip 3....

Samsung rămâne nr. 1 pe piața smartphone-urilor la nivel global

Samsung și-a păstrat locul unu în lume pe piața smartphone-urilor în primul trimestru din acest an. Un lucru de demn de remarcat...

Samsung SmartThings: un control îmbunătățit asupra dispozitivelor Galaxy

Samsung Electronics Co. a anunțat că ecosistemul său lansat recent, SmartThings Find, continuă să crească rapid. În acest moment cuprinde peste 70...

Capacitatea bateriei pe Samsung Galaxy Z Fold 3 dezvăluită de 3C

Recent publicația sud-coreeană The Elec a scris că Samsung Galaxy Z Fold 3 va sosi cu un ecran interior mai mic. De...

Samsung Galaxy Z Fold 3 și Galaxy Z Flip 3 posibil cu certificare IP!

Durabilitatea rămâne o preocupare pentru smartphone-urile pliabile, iar Samsung ține cont de acest lucru cu fiecare nouă generație. Samsung Galaxy Z Flip...

Samsung Galaxy F52 5G a fost certificat de Bluetooth SIG

Samsung a început să lanseze mai multe smartphone-uri 5G și din gama Galaxy M. Dar, compania nu se oprește aici, un nou...