Imagini cu Galaxy J8 dezvăluite de certificarea din Taiwan

1346

Samsung a lansat luna trecută patru noi smartphone-uri în India, iar Galaxy J8 a fost unul dintre ele. În timp ce trei dintre ele au au intrat în vânzare imediat, acestea fiind Samsung Galaxy J6, Galaxy A6 și Galaxy A6+ compania Samsung a spus că Samsung Galaxy J8 va fi disponibil și el până în luna iulie. Am mai scris că Galaxy J8 nu poate fi limitat doar la India, deoarece există dovezi care sugerează că aceasta poate fi lansat și pe piețe precum Thailanda și Rusia.

Se pare că Taiwanul ar putea fi și el pe lista locurilor unde se va lansa smartphone-ul Samsung Galaxy J8. Dispozitivul a trecut de Comisia Națională de Comunicații (NCC) din Taiwan, iar lista unde apare include și câteva imagini cu telefonul Galaxy J8.

Comisia de certificare din Taiwan a certificat telefonul Samsung cu numărul de model SM-J810Y, ceea ce înseamnă că Samsung se pregătește să lanseze pe Galaxy J8 în Taiwan. Când va face acest lucru rămâne momentan un mister, dar perioada până la care va avea loc prezentarea smartphone-ului nu poate fi prea lungă, având în vedere că dispozitivul este deja oficial și va fi lansat în India luna viitoare.

Imaginile cu Samsung Galaxy J8 arată un raport de aspect de 18,5: 9 cu ecran plat de 6 inch, precum și blițul LED al camerei frontale. Dispune de asemenea de un sistem vertical cu două camere pe spate, cu un senzor de amprentă amplasat chiar sub ele.

Galaxy J8 rămâne totuși un telefon din gama medie, cu un procesor Qualcomm Snapdragon 450 cuplat cu 4 GB de memorie RAM și 64 GB de stocare. Printre alte specificații se numără un slot microSD, o baterie de 3.500mAh, sistemul de operare Android 8.0 Oreo, o cameră frontală de 16 MP cu o deschidere f / 1,9 și o cameră dublă de 16 MP + 5 MP aflată la spatele telefonului. Este în mod efectiv un Samsung Galaxy A6+ redenumit, camera frontală de 24 de megapixeli, de pe A6+, fiind o excepție evidentă.

Seria Samsung Galaxy A (adică Alpha) este o serie de smartphone-uri Android de dimensiuni superioare, produse de Samsung. Galaxy A este similară seriei Galaxy S, dar cu specificații și caracteristici mai mici. Primul model din serie, Samsung Galaxy Alpha a fost lansat în magazine în septembrie 2014.

Samsung a confirmat deja că modelul Galaxy J8 va costa 18.990 INR, echivalentul a aproximativ 280 de dolari, când va fi lansat în India luna viitoare. Samsung Galaxy J8 este posibil să fie lansat mai târziu și la nivel mondial cu Galaxy J8+. Prețurile vor fi, evident, diferite pentru alte zone, dar se vor învârti în jurul acestei valori.

SURSĂSamMobile