Imagini cu husele pentru telefonul pliabil Samsung Galaxy Z Fold 4

287
Primele imagini cu husele pentru Samsung Galaxy Z Fold 4
Sursa foto: hdblog.it

Samsung Galaxy Z Fold 4 va sosi în 10 august alături de Flip 4 și seria Galaxy Watch 5. Cel puțin momentan Samsung nu a confirmat oficial această dată, nu a lansat invitații pentru evenimentul Galaxy Unpacked. Cu această ocazie probabil vom primi și un set wireless Galaxy Buds 2 Pro și eventual o brățară de fitness.

În acest moment știm că următorul pliant tip carte Samsung nu va reprezenta o revoluție în comparație cu modelul actual. Toate informațiile de până acum confirmă acest lucru. De exemplu, am aflat recent că modulul foto spate nu va avea modificări extern vizibile, va fi aproape identic cu actualul Samsung Galaxy Z Fold 3. Samsung Galaxy Z Fold 4 va avea un nou procesor – Qualcomm Snapdragon 8+ Gen1, o cameră principală mai mare (50MP), un pliu aproape invizibil la ecranul intern și un S Pen mai performant.

Samsung Galaxy Z Fold 4 – imagini cu noile huse

Designul departamentului foto spate este acum confirmat de imaginile publicate de MobileFun, potrivit HDBlog. MobileFun este un site englezesc de vânzare de accesorii care publică adesea anticipat în catalogul său husele – chiar și cele originale – pe care le vom găsi pe piață odată cu prezentarea produsului așteptat. Există două huse care sunt afișate de MobileFun, printre altele deja disponibile la precomandă. Prima este o husă din piele – Genuine Leather Greygreen Cover Case – o altă culoare decât verdele lui Fold 3. Probabil că și smartphone-ul va fi oferit în această culoare fără precedent.

MobileFun este cel mai mare distribuitor online de accesorii mobile din UK. A fost fondat în anul 2000 și are sediul în Birmingham, West Midlands. Are angajați, birouri și site-uri web dedicate în întreaga lume, inclusiv Franța, Spania și Australia.

A doua husă este Black Case con S Pen – Carcasa Neagră cu S Pen. Este neagră, cu un locaș extern pentru S Pen, absolut identica cu cea din 2021. Pentru a lămuri situația cazării S Pen-ului, acesta nu va avea slot dedicat în interiorul lui Galaxy Z Fold 4.

Al treilea accesoriu ce apare pe site-ul MobileFun este o folie de înlocuire pentru cea preinstalată de Samsung pe display-ul intern. Probabil că Samsung a decis să o facă mai ușor de înlocuit în cazul unor urme sau murdărie la margini. Din imaginile împărtășite de site-ul englez este clar că Galaxy Z Fold 4 va avea multe în comun – extern – cu modelul actual. Singura diferență ar trebui să rezidă în factorul de formă, astfel încât atunci când este pliat să fie mai confortabil de ținut în mână.