Primele imagini oficiale cu telefonul Samsung Galaxy Note 10 Lite

872
Sursa Foto: winfuture.de

Samsung Galaxy Note 10 Lite este cel mai nou membru al familiei Note de la sfârșitul acestui an. Există încă relativ puține detalii despre noul smartphone de lux, dar acum prin intermediul WinFuture am reușit să oținem primele imagini oficiale de marketing ale mezinului Galaxy Note 10 Lite. Știm că lansarea acestuia este iminentă, a fost listat deja pe site-ul Samsung Spania cu numărul de model SM-N770F/DS.

Noul Samsung Galaxy Note 10 Lite oferă, evident, deja o perspectivă clară despre ce trebuie să ne așteptăm în anul care vine de la seria Galaxy S11 și modelele sale surori în ceea ce privește designul. La fel ca modelul normal din seria Note și Lite are o gaură pentru camera frontală din partea de sus a afișajului. Este un ecran Dynamic AMOLED plat și are un modul foto dreptunghiular pentru camere situat la spate.

Diferență de design la Note 10 Lite pe partea din spate față de seria Note 10

Primele zvonuri despre un Galaxy Note 10 Lite au apărut din septembrie. Aceste fotografii sunt primele oficiale și arată un telefon care seamănă foarte mult ca Galaxy Note 10, doar cu un afișaj ceva mai larg și mai plat. Pe partea frontală arată ca Note 10 dar la spate nu! Dacă ne uităm pe spate este o diferență mare față de restul seriei Note 10, ieșind în evidență noul modul foto.

Aceste imagini nu dezvăluie prea multe informații pe care nu le știam și, trebuie să recunoaștem că nici nu știam prea multe. Cu această ocazie vedem cel puțin unele dintre culorile posibile ale dispozitivului, inclusiv negru, roșu și un fel de alb perlat. În partea de jos, totuși ne așteptăm ca Note 10 Lite să poarte un jack de 3,5 mm și un port de încărcare USB-C.

WinFuture este un site lansat în 21 mai 2000 și are sediul în Berlin, Germania. WinFuture oferă cele mai noi știri, descărcări și videoclipuri legate de lumea tehnologiei informației. Este o echipă de specialiști din domeniul IT și sunt caracterizați de corectitudinea și rigoarea germană.

Pe partea din față la Galaxy Note 10 Lite (SM-N770F) ecranul este în tonul seriei Note 10, ecran plat fără obișnuitele margini puternic curbate ale seriei Galaxy S. Ecranul pare puțin mai lat datorită designului plat și aduce cu ceea ce vedem pe Samsung Galaxy S10e.

Preț de aproximativ 670 de euro pentru Note 10 Lite în Europa

Pe partea din spate, trei camere și un bliț sunt găzduite într-un dreptunghi destul de mare. Puține informații sunt disponibile cu privire la rezoluțiile camerelor. Probabil că este vorba despre o cameră principală cu cel puțin 48 megapixeli, în timp ce celelalte camere pot fi una cu unghi larg și o cameră macro sau cu zoom.

Actualul Qualcomm Snapdragon 855 va fi găsit probabil sub capotă, deși informația nu este oficială. Conform informațiilor anterioare, Galaxy Note 10 Lite va veni cu un nou S Pen care este conectat prin Bluetooth 5.1. Acest lucru ar trebui să permită localizarea stiloului de pe smartphone-ul în sine, ceea ce înseamnă că este mai puțin probabil să-l pierzi. Conform WinFuture, Note 10 Lite va costa aproximativ 670 €. Prețul este cu mult mai mic decât prețul aflat pe actualul Samsung Galaxy Note 10 în Europa.