[Analiza Detaliată] Ce este în interiorul lui Galaxy S8 și Galaxy S8+?

2989

Cu ecranul Infinity fără margini, capabilități sporite de performanță și camere îmbunătățite, cu securitate biometrică, Samsung Galaxy S8 este un dispozitiv care îmbină frumos și armonios forma și funcționalitatea, un smartphone care este rezultatul celor mai recente descoperiri din inginerie.

Vă oferim o mică plimbare în interiorul acestei minuni tehnologice, uitați-vă la piesele și componentele care pun în mișcare inovațiile ultimelor smartphone-uri Galaxy ale lui Samsung.

Afişajul – Oferind o experiență vizuală incredibil de profundă, afișajul OLED curbat, HDR Premium a lui Galaxy S8 și S8 + a fost recunoscut ca fiind cel mai bun ecran smartphone de pe piață. Cu un ecran cu raport de 18,5: 9 care umple peste 80% din întregul front al dispozitivului, afișajul face ca vizionarea conținutului video să fie un eveniment cu adevărat cinematic și îmbunătățește multitasking-ul pentru a face munca mai activă ca niciodată.

Sticla telefonului – Telefonul smartphone este echipat cu Gorilla Glass 5 – care este de până la 1,8 ori mai rezistentă decât Gorilla Glass 4 – pe partea din față și spate, pentru durabilitate și o siguranță sporită pentru utilizatori.

Display Driver DDI – Display Driver-ul IC (DDI) suporta algoritmi de compresie a diferitelor imagini ale AP-urilor majore pentru a reduce consumul de energie, menținând în același timp calitatea imaginii. DDI-ul a fost mutat din partea de sus a dispozitivului în partea de jos pentru a permite rame chiar mai mici pe ecranul smartphone-ului.

Senzorul de presiune – Pentru a îmbunătăți și mai mult experiența de vizionare, cheia de pornire a dispozitivului a fost instalată sub afișaj și utilizează un senzor de presiune care răspunde în același mod pe care un buton fizic l-ar putea obține prin feedback haptic (tactil).

Camera frontală – Pentru a maximiza spațiul de pe ecran, camera frontală a fost încorporată în cadrul superior al telefonului. Camera inteligentă de focalizare automată de 8MP cu F1.7 este echipată cu tehnologie de recunoaștere facială, astfel încât aceasta poate recunoaște și urmări mai bine chipurile, chiar și atunci când distanța dintre cameră și subiecții din fotografie este mărită. Tehnologia adaugă, de asemenea, comoditate, permițând utilizatorilor să-și deblocheze rapid smartphone-ul, pur și simplu privindu-se în partea din față a dispozitivului.

Iris Scanner – Incorporat pe un modul unic cu camera frontală, senzorul Iris permite detectarea irisului, o metodă de identificare biometrică care utilizează recunoașterea matematică a imaginilor pentru a recunoaște imaginea irisului unui individ, pentru a spori securitatea telefonului și a datelor ce le aveți stocate în memoria sa.

Senzorii frontali – Senzorii incluși pe partea frontală a dispozitivului includ LED-urile SVC (ascunse), senzorul de proximitate (detector) și senzorul de lumină, senzorul de proximitate (emițător) și LED-ul Iris. Pe partea frontală a smartphone-ului au fost aplicate rame negre pentru a ascunde senzorii frontali și alte componente tehnice, unificând astfel estetica dispozitivului.

Mobile AP – Performanță și conectivitate puternică, modelele Samsung Galaxy S8 și S8+ prezintă primul chip de 10nm din industrie. Cipul octa-core îmbunătățește funcționalitatea CPU-ului și performanța GPU-ului cu 10% respectiv, 21%, reducând în același timp consumul de curent al bateriei cu 20%.

Memoria RAM – Galaxy S8 are 64 GB (UFS) și 4 GB RAM (LPDDR4) pentru capacitate mai mare de copiere și transfer mai rapid.

Heat Pipe-ul (conductorul de căldură) – Noua structură a lui Samsung Galaxy S8 minimizează decalajul dintre AP – componenta cea mai tare a dispozitivului – și conductele de căldură pentru a asigura o transferare mai rapidă a căldurii. Acest lucru asigură că smartphone-ul poate gestiona chiar și cele mai dificile procesări de încărcături, cum ar fi cele din jocuri grafice intensive, fără supraîncălzire.

Slot pentru carduri microSD – Încorporând o tavă SIM hibridă, Galaxy S8 poate conține o cartelă microSD pentru stocare extinsă de până la 256 GB de memorie. Alternativ, poate să dețină o a doua cartelă SIM, astfel încât proprietarii de telefoane inteligente să poată utiliza numărul de telefon de zi cu zi pentru apeluri și texte, rezervând al doilea slot pentru date de pe o cartelă SIM locală atunci când călătoresc sau pentru un număr de telefon suplimentar.

Camera din spate – Camera video din spate cu autofocus de 12MP F1.7 utilizează un senzor de imagine Dual Pixel și o tehnologie de procesare a imaginilor în mai multe cadre pentru a produce fotografii excelente în aproape orice condiții de iluminare. Este de asemenea utilizată de Bixby Vision, ceea ce face mai ușoară căutarea imaginilor și a informațiilor, cumpărarea online și chiar traducerea textului. Camera în sine este încorporată în partea din spate a dispozitivului într-un mod care minimizează proeminențele, creând o estetică elegantă.

Scannerul de amprente – Scanerul de amprente digitale a lui Samsung Galaxy S8 permite o securitate sporită și îmbunătățește gradul de utilizare a serviciilor mobile cum ar fi Samsung Pay și Samsung Pass. Aveți siguranță deplină atunci când efectuați plăți sau alte tipuri de tranzacții financiare

Monitor de frecvență cardiacă (HRM) – Senzorul pentru ritmul cardiac permite utilizatorilor să monitorizeze activitatea lor fizică, care poate fi verificată prin aplicația Samsung Health. Util atât pentru cei bolnavi cât și pentru sportivi.

Butonul Bixby – Samsung Galaxy S8 încorporează un buton desemnat pentru Bixby, chiar sub cheia laterală, pentru a permite acces instant și utilizare intuitivă, fără a compromite designul dispozitivului. Cu noul buton Bixby, utilizatorii pot accesa în mod convenabil Bixby, care navighează prin servicii și aplicații cu simple comenzi vocale, tactice și text.

NFC / MST – Samsung Pay a devenit cel mai acceptat serviciu de plată mobilă datorită combinației sale unice de tehnologii NFC și MST, asigurându-se că funcționează aproape oriunde sunt acceptate cardurile de credit și de debit.

Încărcare wireless IC – Galaxy S8 poate fi încărcat de pe câmpul electromagnetic generat de bobina de încărcare fără fir și susține standardele de încărcare fără fir ale Wireless Power Consortium (WPC) și AirFuel Alliance în două benzi de frecvență.

Antene – Antenele situate în partea superioară și inferioară a dispozitivului pot gestiona o bandă largă de frecvențe, astfel încât utilizatorii pot încărca și descărca rapid cantități mari de date. Galaxy S8 este de asemenea primul smartphone care oferă suport pentru gigabit LTE (cunoscut sub numele de LTE categoria 16) și gigabit Wi-Fi. Aceasta înseamnă că, atunci când rețelele fără fir capabile să suporte vitezele de gigabit ajung la consumatori, dispozitivul va facilita descărcări rapide de până la 1 Gbps, indiferent de dimensiunea fișierului.

Bluetooth 5.0 – Samsung Galaxy S8 este primul telefon de pe piață cu conectivitate Wireless Bluetooth 5, care oferă de două ori viteza de transfer a datelor de la versiunea anterioară, crește capacitatea de transmitere a datelor cu 800% și poate acoperi de patru ori mai mult spațiu.

Bateria – Samsung Galaxy S8 și S8+ au o baterie de 3.000 mAh, respectiv de 3.500 mAh, care au fost proiectate să-și mențină longevitatea și stabilitatea pe termen lung și, în mod special, peste sute de cicluri de încărcare. Mai mult, o barieră din cauciuc a fost încorporată pentru a compensa șocurile, protejând în continuare bateria.

USB tip C – Porturile Galaxy S8, inclusiv terminalul de încărcare USB de tip C, au fost realizate cu materiale anticorozive pentru a asigura certificarea IP68. Acest port USB de tip C permite, de asemenea, Samsung DeX să se conecteze la DeX Station, un serviciu care permite utilizatorilor să utilizeze smartphone-ul lor ca un desktop prin furnizarea unei tranziții fără întreruperi, securizate de la mobil la PC.

Jack-ul – Situat în partea de jos a dispozitivului, mufa pentru ureche de 3,5 mm este amplasată în mod corespunzător pentru căștile de înaltă performanță, reglate de AKG, care sunt incluse în Galaxy S8 și este, de asemenea, compatibil cu alte căști.

Difuzorul – Difuzorul de înaltă putere de 1.2 wați, cu un amplificator inteligent, oferă un sunet de înaltă performanță cu suport UHQ (redare audio de înaltă calitate) de 32 de biți și DSD.

Samsung Galaxy S8 și Galaxy S8+ două telefoane care sfidează realitatea, care depășesc limitele, care ne captivează și ne fascinează. Pur și simplu realitatea a luat-o înaintea imaginației!

VIASamsung News