Încărcare de doar 45W pe seria Galaxy Tab S9

225
Galaxy Tab S9
Sursa foto: androidheadlines.com

Spre deosebire de majoritatea celorlalți producători de Android, Samsung rămâne fidelă unui anumit tip de încărcare rapidă. Samsung merge pe 25W sau pe 45W ca încărcare rapidă. În timp ce alți producători de dispozitive Android au depășit viteza de încărcare de 200W pe dispozitivele mobile, Samsung menține o viteză maximă de 45W de câțiva ani. Și se pare că această viteză nu va crește prea curând. Cu siguranță nu cu seria Galaxy Tab S9 care va fi lansată mai târziu în acest an.

Viitoarele tablete emblematice Galaxy Tab S9+ și Galaxy Tab S9 Ultra au apărut recent pe site-ul TUV Rheinland. TÜV Rheinland are filiale în întreaga lume pe toate continentele. Agenția de certificare le-a enumerat cu numerele de model SM-X816B, SM-X810 și SM-X816N (Galaxy Tab S9), iar cel din urmă cu SM-X916B, SM-X910 și SM-X916N (Tab S9 Ultra). Cele trei numere de model corespund versiunii globale 5G, versiunii globale Wi-Fi și, respectiv, versiunii sud-coreene 5G a dispozitivelor. Potrivit AndroidHeadlines, versiunile americane 5G ale tabletelor poartă numărul de model SM-X816/SM-X918U.

Seria Galaxy Tab S9 certificată cu încărcare de 45W

Certificarea TUV nu a dezvăluit nimic despre ce nu știm deja despre Galaxy Tab S9+ și Tab S9 Ultra. A confirmat doar că noile tablete vor avea încărcare rapidă de 45W cu o putere nominală de 10V/4,5 echivalent cu 45W. Este aceeași viteză oferită de seria Galaxy Tab S8. Seria Galaxy Tab S9 mai cuprinde și un model Galaxy Tab S9. La fel ca predecesorul său, ar trebui să beneficieze și de încărcare rapidă de 45W. Este cel mai mic model, deci cu siguranță nu va depăși frații săi mai scumpi.

Nu avem încă o confirmare despre capacitatea bateriei viitoarelor tablete Samsung emblematice. Dar zvonurile sunt că Galaxy Tab S9 Ultra va avea o baterie de 11.200 mAh. Această capacitate este neschimbată față de modelul din generația anterioară. Nu este clar dacă Galaxy Tab S9 și Tab S9+ vor păstra capacitatea bateriei neschimbată față de predecesorii lor, care dispun de baterii de 8.000mAh și 10.090mAh. Cu toate acestea, Samsung nu va include un încărcător în cutia de vânzare cu amănuntul.

TÜV Rheinland testează siguranța, eficiența și calitatea produselor în 42 de ramuri industriale. A fost fondată în 1872 și are sediul în Koln, Germania. Este una dintre cele mai respectate instituții de testare și certificare din Europa și din lume.

Samsung încă nu a anunța următorul său eveniment Galaxy Unpacked. Dar zvonurile sugerează că va avea loc pe 26 iulie. Alături de Galaxy Tab S9, Galaxy Tab S9+ și Galaxy Tab S9 Ultra vom primi pe Galaxy Z Fold 5 și Galaxy Z Flip 5 în timpul evenimentului. Seria Galaxy Watch 6 ar trebui, de asemenea, să o vedem în aceeași zi. Mai trebuie să așteptăm doar confirmarea oficială oficială Samsung pentru acest lucru.