Încărcător auto Samsung EP-L4020 cu încărcare rapidă de 25 și 15W

347
Incarcator auto Samsung EP-L4020 cu incarcare rapida de 25 si 15W
Sursa Foto: via gizmochina.com

Când vă aflați în dificultate și nu aveți o baterie externă la îndemână, un încărcător de mașină este cel mai bun pariu pentru a vă pune telefonul în funcțiune. Comentând în legătură cu evenimentul de lansare a seriei Galaxy S22, cunoscutul Roland Quandt a dezvăluit că Samsung va lansa un nou încărcător de mașină. Este vorba despre Samsung EP-L4020.

În postarea de pe Twitter, Roland Quandt împărtășește două fotografii cu designul noului încărcător auto Samsung EP-L4020. Din selecția de porturi, avem un port USB C care acceptă încărcarea super-rapidă Samsung de 25W și un port USB A care acceptă încărcarea rapidă Samsung de 15W. Conform GizmoChina, încărcătorul de mașină cu numărul de model EP-L4020 va fi lansat alături de seria Galaxy S22.

Încărcător auto Samsung EP-L4020

În ceea ce privește opțiunile de culoare, Roland Quandt a scris doar despre culoarea neagră. Așa că în acest moment putem confirma că încărcătorul auto va fi disponibil doar în negru. Alte detalii, cum ar fi dacă cablurile sunt incluse în cutie sau vândute separat, nu sunt menționate în tweet. Alte informații despre acest încărcător auto Samsung nu au fost date de Roland Quandt. Prin urmare utilizatorii vor trebui să aștepte să fie lansat alături de seria Galaxy S22 în februarie.

Vorbind despre seria Samsung Galaxy S22, gama emblematică va fi anunțată în curând în februarie, după cum au dezvăluit mai mulți insideri, iar la nivel global, este de așteptat să fie livrată cu Exynos 2200. Nu cred că mai trebuie să specificăm că acest încărcător Samsung EP-L4020 va fi disponibil separat ca accesoriu. De fapt, în cutia telefoanelor din seria Galaxy S22 nu se va afla nici încărcător, nici căști.

Roland Quandt este un jurnalist german care publică multe informaţii, marea majoritate sunt în general corecte. El își publică de obicei informațiile din spectrul telefoniei mobile pe Twitter sau pe site-ul german WinFuture.

Ca referință, procesorul va fi pe seria Galaxy S22 în unele țări. În altele va fi de Snapdragon 8 Gen 1. Exynos 2200 va fi lansat mâine 11 ianuarie de compania Samsung. Exynos 2200 este succesorul lui Exynos 2100 aflat pe Galaxy S21, Galaxy S21+ și Galaxy S21 Ultra. Samsung Exynos 2200 va avea GPU RDNA2 de la AMD pentru performanțe grafice de vârf.

Noul procesor va fi de tip octa-core cu un nucleu CPU Cortex-X2, trei nuclee CPU Cortex-A710 și patru nuclee CPU Cortex-A510. De asemenea, este de așteptat să aibă un modem 5G îmbunătățit, o procesare mai bună a semnalului de imagine și o procesare AI îmbunătățită în comparație cu modelul precedent.