Un încărcător Samsung wireless de 7,5 W certificat de FCC și NRRA

874
Sursa Foto: via mysmartprice.com

Cel mai rapid încărcător wireless Samsung care este în vânzare acceptă în prezent până la 15 W viteză de încărcare. În timp ce oricine se așteaptă ca următorul încărcător wireless să suporte o putere de încărcare mai mare, nu este așa. Următorul încărcător fără fir de la Samsung va avea o viteză de încărcare mai redusă și automat un preț mai mic.

Potrivit ultimelor informații, Samsung a primit recent două certificări pentru un nou încărcător wireless. Certificarea este de la FCC din SUA (Federal Communications Commission) și MIIT (Ministry of Industry and Information Technology) din China. Ambele certificări sunt pentru un nou încărcător Samsung, purtând numărul de model EP-N3300. Noul încărcător are o viteză de încărcare de 7,5 W.

Încărcător Samsung wireless EP-N3300 cu două moduri de operare

Conform colegilor noștri de la site-ul MySmartPrice, unul dintre documentele publicate de FCC pentru Samsung EP-N3300 dezvăluie eticheta sa care arată că acest încărcător wireless are o intrare de 9 volți x 1,67 amperi, ceea ce înseamnă că are o putere de 15 W. Un alt document al EP-N3300, tot de la FCC relevă că încărcătorul are două moduri de operare (ceea ce înseamnă, cel mai probabil, putere de ieșire), 5 W și 7,5 W.

Acest document menționează, de asemenea, că EP-N3300 folosește „Antenă cu buclă”. Documentul care arată eticheta acestui încărcător Samsung are, de asemenea, o schemă a lui EP-N3300, dar nu dezvăluie nimic interesant în afară de a sugera că încărcătorul wireless poate avea o formă dreptunghiulară.

MIIT – Ministry of Industry and Information Technology din China. Este o agenție guvernamentală înființată în 2008. Este responsabilă cu reglementarea și dezvoltarea internetului, comunicațiilor wireless, producția de produse electronice și a industriei de software, printre altele.

Același încărcător Samsung de 7,5W cu numărul EP-N3300 a primit și certificarea de la agenția chineză MIIT. În afară de certificare, de aici nu aflăm nimic în plus. De asemenea, National Radio Research Agency din Coreea de Sud a certificat încărcătorul Samsung  EP-N3300. Aceasta menționează doar numărul de model și nu dezvăluie nicio caracteristică sau specificație a dispozitivului.

Se pare că EP-N3300 va fi lansat ca un încărcător bugetar, pentru cei ce vor un încărcător wireless mai ieftin dar nu doresc să cheltuiască prea mulți bani. Samsung Galaxy M01 recent lansat cu o baterie de 4.000 mAh are încărcare wireless de 5 W. Având toate aceste certificări noul încărcător Samsung EP-N3300 poate apărea pe piață în orice moment.