Încărcător wireless Samsung de 25W certificat de FCC

342
Încarcatorul wireless Samsung de 25W certificat de FCC
Sursa Foto: via mysmartprice.com

Samsung ar putea lansa în curând un nou încărcător wireless. Un încărcător wireless Samsung de 25W a fost depistat pe site-ul web de certificare al comisiei americane FCC înainte de lansarea oficială. Încărcătorul are numărul de model EP-P2400, conform listării. Certificarea FCC dezvăluie detaliile vitezei de încărcare împreună cu câteva imagini ale suportului de încărcare.

Samsung ar putea dezvălui un nou încărcător wireless. Dispozitivul de încărcare este listat pe site-ul FCC din SUA, dezvăluind designul său și alte detalii cheie. Este posibil ca acest nou încărcător wireless Samsung de 25W să fie dezvăluit alături modelele din seria Galaxy S22, care probabil vor fi lansate în februarie 2022.

Încărcător wireless Samsung de 25W

Imaginile publicate de site-ul Federal Communications Commission arătat că suportul de încărcare este plat. Se pare că este conectat la un cablu USB Tip-C pentru alimentare. Listarea pe pagina web FCC a acestui încărcător wireless Samsung de 25W confirmă, de asemenea, că dispozitivul acceptă încărcare rapidă de 25W.

Padul de încărcare a fost testat pe trei dispozitive Samsung. Acestea includ Samsung Galaxy S21, Galaxy Note 10 și căștile wireless Samsung Galaxy Buds. Samsung Galaxy S21 acceptă doar încărcarea wireless de 15W. Prin urmare, încărcătorul wireless nu a putut încărca dispozitivul la capacitatea sa maximă de 25W. Cu toate acestea, este posibil ca Samsung să mărească viteza de încărcare wireless a viitoarelor sale smartphone-uri emblematice și să lanseze seria S22 cu suport de încărcare wireless de 25W.

Vietnamul se numește oficial Republica Socialistă Vietnam! Este una dintre cele mai capitaliste state din zonă! Împăratul Minh Mang a avut 500 de soții, 143 de copii și peste 700 de concubine. Vietnam este al doilea exportator de cafea și orez din lume.

Samsung vinde deja multe încărcătoare fără fir, cum ar fi suportul de încărcare fără fir și suportul de încărcare fără fir Duo Fast. Dar niciunul dintre aceste dispozitive nu depășește 15W de putere. Încărcătorul wireless Samsung de 25W este fabricat în Vietnam. O diagramă din partea inferioară a încărcătorului arată o viteză de intrare de 9 V/2,77 A, aproximativ egală cu 25W.

Conform MySmartPrice, sunt zvonuri că Samsung va crește limita de viteză de încărcare wireless pentru Galaxy S22 Ultra. Au fost informații în ultima vreme că acesta se va numi S22 Ultra sau S22 Note. Acesta va avea încărcare rapidă cu fir de până la 45W. La fel ca în cazul seriei Galaxy S21, puțin probabil ca Samsung să includă un încărcător în cutia de vânzare a telefoanelor.