Încărcătorul wireless a lui Galaxy S9 a apărut în manualul de utilizare

1159

Pe măsură ce dezvăluirea oficială a seriei Galaxy S9 este mai aproape, tot mai multe informații despre dispozitive și accesoriile lor apar în diferite scurgeri online. După apariția huselor aparent oficiale și a Dex Pad-ului, noul încărcător wireless rapid (EP-N5100), care se presupune a fi anunțat împreună cu seria Galaxy S9, a apărut și el online într-un manual de utilizare publicat de Samsung.

Pe baza informațiilor și a imaginilor din manual, se pare că încărcătorul fără fir nu va diferi mult de predecesorul său atât în ce privește designul, cât și funcționalitatea. Noul încărcător fără fir va fi ușor mai subțire și mai plăcut decât modelul anterior, păstrând același factor de formă. De asemenea, Samsung păstrează ventilatorul pentru a menține dispozitivul rece în timpul încărcării. Ventilatorul pornește automat pentru a asigura o răcire activă atunci când dispozitivul atinge temperaturi mai ridicate.

Pe partea tehnică, noul încărcător fără fir pare să includă numai două bobine așezate una peste cealaltă, în loc de trei în modelul anterior. Samsung oferă pentru fiecare 9 volți și 2 amperi ca putere maximă de intrare a noii stații de încărcare fără fir, rezultând cel puțin în teorie o putere de încărcare de 18 wați. Certificarea FCC pentru duo-ul Galaxy S9 a arătat că vor veni cu o capacitate de 15 wați, similară cu cea a seriei Galaxy 8. Acest lucru neagă toate zvonurile pe care le-am auzit până acum despre încărcarea fără fir pe Galaxy S9 ca fiind mai rapidă decât cea pentru telefoanele emblematice actuale Galaxy.

Deci, ar trebui să dureze în continuare aproximativ două ore până când Samsung Galaxy S9 sau S9+ cu noul port de încărcare pot fi încărcate complet fără fir.

Euro cu simbolul €, este moneda oficială a 19 din cele 28 de state membre ale Uniunii Europene. Numele euro a fost adoptat oficial la 16 decembrie 1995, la 1 ianuarie 2002, a fost introdusă în circulație înlocuind monedele naționale din zona euro. Belgianul Germain Pirlot, fost profesor de limba franceză și istoric, este creditat numele „euro” la 4 august 1995.

Noul încărcător wireless este așteptat să fie disponibil în negru și alb, la un preț de 75 euro. Dispozitivul ar trebui să fie anunțat împreună cu seria Galaxy S9 pe 25 februarie în Barcelona, ​​Spania.

SURSĂSamMobile