În India, poți utiliza Galaxy Note 7 în timpul zborurilor

1270

Autoritatea aviatică civilă din India, DGCA a anunțat astăzi anularea interdicției privind utilizarea Galaxy Note 7 în timpul zborurilor. Până acum, cei aflați în posesia terminalului le era interzisă pornirea dispozitivului sau încărcarea acestuia la bordul aeronavei dar și împachetarea în bagaj.

India, oficial Republica India, este o țară din sudul Asiei. India se află pe locul 7 în ierarhia țărilor după suprafață, pe locul doi după numărul locuitorilor și este statul democratic cu cei mai mulți locuitori. Este o țară imensă cu o piață de desfacere enormă unde multe dintre marile companii producătoare de telefoane mobile au și unități de producție. Bătălia pentru această piață de desfacere este foarte mare între producătorii de telefoane mobile.

Companiile aeriene au fost instruite să inspecteze telefoanele Samsung Galaxy Note 7 ale pasagerilor și să se asigure că acestea conțin pictograma bateriei verzi care indică faptul că dispozitivele sunt sigure.

De la declanșare problemelor cu phablet-ul recent lansat al companiei high-tech din Coreea de Sud au fost intensificate măsurile privind aceste telefoane aproape în toată lumea și în special pe aeroporturi și în timpul zborurilor.

În cazul în care terminalul afișează pictograma verde, clienții vor putea folosi și încărca telefonul în timpul zborului.