Samsung a înregistrat marca Infinity-Flex, posibil pentru telefonul pliabil

871

Numele oficial a viitorului smartphone pliabil al companiei Samsung este momentan necunoscut. Gigantul tech sud-coreean a înregistrat recent numele de marcă „Samsung Infinity-V” în Coreea de Sud și Statele Unite pentru categoria afișaj de smartphone. Este un nume potrivit pentru un ecran de smartphone, având în vedere că brandul Infinity este deja folosit de Samsung pentru afișajele sale OLED fără margini. Conform SamMobile, acum avem și un ecran Samsung Infinity-Flex.

Samsung își comercializează afișajele cu raportul de aspect de 18,5: 9 ca Infinity Display, folosite mai ales pe smartphone-uri premium. Astfel încât ar fi posibil ca ecranul din viitorul telefon pliabil să fie comercializat și el cu un anumit nume. Ca atare, numele Infinity-Flex pare a fi destul de potrivit pentru acest dispozitiv pliabil. Acesta ar avea un ecran OLED flexibil / pliabil, astfel încât acest nume de brand va avea cu siguranță sens.

Este posibil ca Samsung să folosească un ecran cu acest nume doar în viitor

La Oficiul pentru Brevete și Mărci din Statele Unite – USPTO, Samsung a depus documente pentru noi branduri. Infinity-Flex, Infinity-O și Infinity-U. În afară de referința la designul actual „Infinity” al Samsung – fără butoane fizice în față, doar cu un ecran alungit – înregistrările au un lucru în comun. Toate acestea sunt destinate pentru „Telefoane mobile, Smartphone-uri, Afișaje pentru telefoane mobile, Afișaje pentru telefoane inteligente„.

Numele Infinity-Flex vorbește cel mai direct fără să fie nevoie de multă imaginație. Un afișaj flexibil și, prin urmare, pliabil, Infinity – se potrivește perfect cu tot ceea ce credem că știm despre viitorul Galaxy X / F.

Brevetul de invenție este un document prin care se acordă drepturi exclusive de către o țară unui inventator pentru o perioadă fixă de timp în schimbul divulgării invenției. Procedura pentru acordarea brevetului de invenție variază foarte mult de la o țară la alta. Indiferent de țară aceste proceduri sunt conforme cu legislația națională și acordurile internaționale.

Poate că Samsung a cerut protejarea numelui acum și l-ar putea folosi pentru alte dispozitive în viitor. După lansarea primului smartphone pliabil aproape sigur că Samsung va mai lansa și altele în viitor. Este posibil ca numele Infinity-Flex să fie pentru viitoarele telefoane cu ecran pliabil.

Am scris săptămâna trecută că dispozitivul pliabil poate face parte din seria Galaxy F. Samsung testează deja firmware-ul pentru acesta în Statele Unite. Compania va prezenta probabil doar vizual smartphone-ul pliabil și unele dintre caracteristicile sale la SDC 2018 în această săptămână.

Cu toate acestea, se pare că Samsung a decis dimensiunile ecranelor viitorului telefon pliabil. Pe partea exterioară Galaxy X are un afișaj de 4,6 inch, ecranul desfăcut are o diagonală de 7,3 inch. Este ceva între smartphone și tabletă.