Samsung a înlocuit mai mult de 60% din Galaxy Note 7 cu probleme în SUA

1621

Samsung a dezvăluit faptul că în Statele Unite au fost schimbate mai mult de 60% din smartphone-urile Galaxy Note 7 ce aveau probleme cu bateria.

Acestă știre a fost publicată nici la două săptămâni după ce Comisia Statelor Unite pentru Protecția Consumatorului a emis o dispoziție oficială de retragere a peste un milion de telefoane deoarece au survenit 90 de rapoarte de din partea clienților care sesizau că telefonul lor izbucnea în flăcări în timp ce se încărca.

Phablet-ul lansat de compania high-tech din Coreea de Sud sete unul dintre cele mai așteptate telefoane de către fanii dispozitivelor Samsung. Toate celelalte game din portofoliul companiei din țara soarelui răsare au fani, dar parcă cei ai gamei Galaxy Note sunt cei mai numeroși. Pe lângă acest lucru phablet-ul a venit cu multe caracteristici extraordinare iar fanilor le vine foarte greu să renunțe la acest telefon mobil.

La doar șase zile după, compania a comunicat: „S-a început distribuirea în regiune a Galaxy Note 7 fără defecțiune„. În acea zi, compania Samsung Electronics a anunțat că au fost schimbate peste 130.000 dintr-un million de dispozitive afectate.

Acum la încă câteva zile dupa, a fost raportată retragerea din piață a mai mult de 600.000 de terminale defecte.